Konu: [28.04.2020 - Armando_Charwinski] Non RP - Retarted RP - DM  (Okunma sayısı 119 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.04.2020 04:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Armando_Charwinski @Ulkucu

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.04.2020 03:37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Retarted RP: saçma ve anlamsız bir rol yapılması, sonrasın'da ise ceza ile karşılanan bir eylemdir.
2-) Non RP: ol kurallarından tamamen aykırı olmak, rolle alakasız iş yapmak.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu kişi bir çok defa DM NON RP RETARTED RP ve aklınızza gelebilecek kural ihlallerini yapıyor, silah çekiyor, ateş ediyor, kaçırıyor, DM yapıyor gasp yapmaya çalışıyor, sürekli olarak bunu devam ettiriyor, arkadaşlar bu kişinin ceza almasını istiyorum geçen seferde 200 dakika aldı akıllanmadı ama hala tekrar ediyor. Olay nerede başladı; "İdlegas'a gittim Mark ve Dwayne ile konuşurken bu arkadaş bullet ile gelip durdu ve bana küfür etmeye başladı, aracına bin siktir git yoksa seni alırım gibisinden, ben orada gerekli rolleri sergiledim ve daha sonrasında beni takip etmiş, dedim ki IC olarak silahın var mı? yok dedi, erkek gibi kapışalım dedim. Cevap gelmedi arabadan inince bir kadını düşürdüm daha sonra bir baktım silah çekmiş direk olarak, bilmiyorum bu arkadaş sivilde olabilir ama siviller böyle bir rol yapması doğru değil ve bana bunu sürekli yapıyor, arada sırada crash yiyorum arabama CJ yapıyor kaçırıyor hayır yani anlamıyorum. Neden bir kişi benim oyun zevkimin rol zevkimin içine etsin ki? Ben bu durum ile karşılaşmak zorundayım? Değilim.Bu arada Jennifer_Hellson'unda gelip Hey Naber demesi ayrı bir olay zaten." Gerekenin yapılmasını arz ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 28.04.2020 04:08 abuduk0542 »

#1 - 28.04.2020 04:09
Arkadaş sivil bu arada.

#2 - 28.04.2020 04:26
Kişinin bana karşı önceden yapmış olduğu rolleri/kural ihlallerini şöyle bir göz ardı edelim:
https://hizliresim.com/Ig98cg
https://hizliresim.com/Ovf6yS
https://hizliresim.com/XCmYj8
Cedric, Mark ve Dwayne ile kavga ediyordu. Cedric'i 3 kişi olarak oradan kovduk ve giderken aracıyla beni ezdi. Gerekli yaralı rolünü gerçekleştirdikten sonra Jennifer ile şahısın peşinden gittim ve kişiyi yakalayıp yaptıklarına karşın ateş açtım.

#3 - 28.04.2020 04:41
Oralardaki hataları düzeltik zaten daha sonra kendisi /q sebepi ile 200 dakika ceza aldı daha sonra bir daha beni buldu bir daha hatalar yapmaya başladı bunlarda ise kanıtlarım:

#4 - 28.04.2020 04:45
Görüntülerde ki saatlere bakıyoruz ve kişinin Yaralı rolünü gerçekleştirmeyip rolleri baltaladığı gibi, beni araçla ezmesi yetmemiş gibi, bir de tekrar sopayla vurup Noob DM kural ihlallerini gerçekleştirmiş, ardından bu şekilde ihbar vermiş. Roleplay bu şekilde oluyor sanırım.
Savunmam bitti.

#5 - 28.04.2020 16:03
Roleplay senin yaptığın gibi oluyor ise vay bizim halimize.

#6 - 28.04.2020 18:06
Peki.

#7 - 30.04.2020 18:41
Armando karakteri gereksiz ufak olaylardan silahına davrandığı ve karşısındaki kişinin rol adına birşeyler yapmaya çalıştığı açıkça ortada, Armando karakteri saçma rol (gereksiz agresif ve saçma rolden) ceza alacak. Direk silahınıza davranıp agresif olup insanlara saldırmak yerine, rol yapmayı sözlü tartışmayı deneyin. Daha gerçekçi karakterler gerekiyor.