Konu: Shabazz Bennet DM+SKİ şikayeti.  (Okunma sayısı 180 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.04.2020 23:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Shabazz Bennet @nimphelos 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Tijani_Younge, Kreigton_Murray

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.04.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) DM, SKİ

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motel köşesinde 3 kişi takılıyorduk, rol yapıyorduk adamlar geldi bize küfür ettiler, bu amına koyduklarım napıyo gibisinden sonra bizde karşılık verdik tabi küfür ettik diye shotgun çekip bize sıktı saçma bir şekilde, her küfür edene sıkabiliyorsak o zaman oynamanın ne anlamı var, freeroam serverında oynayalım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://i.hizliresim.com/LD0pBs.png, https://i.hizliresim.com/rPnbcq.png

Ek açıklamalar(varsa): - Gerekli açıklamayı yaptımı düşünüyorum.

« Son Düzenleme: 28.04.2020 23:45 daichi has left »

#1 - 29.04.2020 00:06
Merhaba, Idlewood Motel köşesi oluşum olarak hak iddia ettiğimiz bir köşe. İki gündür belirli aralıklarla gelerek birileri tarafından hak iddia edilen bir köşede bölge sizinmişçesine takılmanız ve kendi SS'lerinizin destekleyeceği üzere böyle bir suç oluşumunun bulunduğu bölgede Fear RP yapmamanız sonucunda ne bekliyordunuz açıkçası merak ediyorum.

Bir uyuşturucu şebekesinin konumlandığı, evlerinin bulunduğu ve satışlarını gerçekleştirdikleri bir mahalleye girip böylesine davrandığınızı düşünün. Muhtemelen bu gerçekleşmeyecektir çünkü gerçekçiliği çok olası bir durum değil. Ha bu gerçek dışı durumun yapıldığını varsayalım, herhangi bir fiziksel şiddete maruz kalacağınız su götürmez bir gerçek.

Bunlara ek olarak olay sonrasında Pizzastack'te can doldurup role devam etmemeniz ise ayrı bir nokta.

Sürekli böyle şikayetler almaya başladık, belli ki tahrik edilip, adımız kötülenmeye çalışılıyor ama lütfen sabrımın son noktasına geldiğimi bilmenizi isterim.

Spoiler: GösterGizle

#2 - 29.04.2020 01:03
Kendi evimin önünden geçerken bile hala orada durup, tahrik edici rollere devam etmekteler, ne amaçla orada durdukları bu şikayeti neden açtıkları çok net anlaşılabilir.

Edit: Kişilerin herhangi bir oluşumu bile yok.
« Son Düzenleme: 29.04.2020 01:06 nimphelos »

#3 - 29.04.2020 01:06
Selam, bu olayda ve daha önce sizinle yaşadığımız olayda ben de vardım ve bu yüzden birkaç laf etme hakkım olduğunu düşünüyorum.

Öncelikle siz üç karakter sürekli olarak Kingpin Mafia birliğinin kendine bölge edindiği (Idlewood merkezi ve Idlewood Motel'e doğru giden yol) yerlerde köşe tutma, buradaki birlik üyelerine küfür etme, tersleme gibi rollere giriyorsunuz. Bu noktada size bu rolden önceki yaptığınız sıfır Fear RP içeren o rolün ekran görüntülerini buraya atacağım.

(Bu yukarıda gördüğünüz erkan görüntülerinde tuttuğumuz köşeye gelip Patrick Pittman karakterine küfürler etmeye başlıyorsunuz, etraftaki onca adamı hiçe sayarak bunu üç kişi yapıyorsunuz. Durum net Fear RP ihlali olduğundan ve sürekli bu tür haraslamalar bize yapıldığından birlik yetkilileri tarafından bu rolü devam ettirmeme mesajı alıyorum faction chatten ve gidiyoruz.)

Şimdi burada yaşanan olaya gelecek olursak tekrar birliğin kendine bölge seçtiği nokta olan, hatta neredeyse ana noktalardan birisi olan Idlewood Motel önünde duruyorsunuz, ve daha önce sorun yaşadığımız adamlarsınız. Bu noktada sokaktaki en çok sözü geçen adamlara yani Jahmir ve Shabazz'a sanki orası sizin mekanınızmış gibi posta koymaya kalkınca bu sefer sizi görmezden gelmiyoruz. Shabazz pompalı tüfekle üzerinize ateş açarken ben de arkadan yumruklar ile üzerinize saldırıyorum.

Bu aksiyon sırasında aradan bunny hop yapıp sıyrılmaya çalışan Preston Sydnor'u bir şekilde tutup yumruk atarak indirmeyi başarıyorum. Adam sanki hiç üzerine ateş açılmamış, dövülmemiş gibi küfürler edip Fear RP kuralını burada da ihlal ediyor. Bunlar için ekstra bir şikayet açmaya gerek duymadım buradan yetkililer görecektir diye düşünüyorum.

#4 - 29.04.2020 01:12
Rolde bulunduğum için benim de bir şeyler söylemem gerek;

Az önce yapılan rol, mantık ve amaç belli. Kurallardan da bir habersiniz arkadaşlar, birliğiniz dahi yok.
« Son Düzenleme: 29.04.2020 01:19 Oggy »

#5 - 29.04.2020 02:22
Birliğiniz bile yok, bölgede bu denli cesaretli davranabiliyorsunuz. KINGPIN MAFIA factionu ise o bölgeyi kendine yer edinmiş, rollerini sürekli olarak orada gerçekleştiriyorlar. O bölgede bu şekilde cesaretli davranırsanız sonuç olarak vurulmanız çok doğal bir şey olur. Burada rollerini düzeltecek taraf siz oluyorsunuz.