Selam, bu olayda ve daha önce sizinle yaşadığımız olayda ben de vardım ve bu yüzden birkaç laf etme hakkım olduğunu düşünüyorum.
Öncelikle siz üç karakter sürekli olarak Kingpin Mafia birliğinin kendine bölge edindiği (Idlewood merkezi ve Idlewood Motel'e doğru giden yol) yerlerde köşe tutma, buradaki birlik üyelerine küfür etme, tersleme gibi rollere giriyorsunuz. Bu noktada size bu rolden önceki yaptığınız sıfır Fear RP içeren o rolün ekran görüntülerini buraya atacağım.
(Bu yukarıda gördüğünüz erkan görüntülerinde tuttuğumuz köşeye gelip Patrick Pittman karakterine küfürler etmeye başlıyorsunuz, etraftaki onca adamı hiçe sayarak bunu üç kişi yapıyorsunuz. Durum net Fear RP ihlali olduğundan ve sürekli bu tür haraslamalar bize yapıldığından birlik yetkilileri tarafından bu rolü devam ettirmeme mesajı alıyorum faction chatten ve gidiyoruz.)
Şimdi burada yaşanan olaya gelecek olursak tekrar birliğin kendine bölge seçtiği nokta olan, hatta neredeyse ana noktalardan birisi olan Idlewood Motel önünde duruyorsunuz, ve daha önce sorun yaşadığımız adamlarsınız. Bu noktada sokaktaki en çok sözü geçen adamlara yani Jahmir ve Shabazz'a sanki orası sizin mekanınızmış gibi posta koymaya kalkınca bu sefer sizi görmezden gelmiyoruz. Shabazz pompalı tüfekle üzerinize ateş açarken ben de arkadan yumruklar ile üzerinize saldırıyorum.
Bu aksiyon sırasında aradan bunny hop yapıp sıyrılmaya çalışan Preston Sydnor'u bir şekilde tutup yumruk atarak indirmeyi başarıyorum. Adam sanki hiç üzerine ateş açılmamış, dövülmemiş gibi küfürler edip Fear RP kuralını burada da ihlal ediyor. Bunlar için ekstra bir şikayet açmaya gerek duymadım buradan yetkililer görecektir diye düşünüyorum.