Konu: [12.04.2020] Alex Tone - Amelia Calleen Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 169 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.04.2020 13:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alex Tone @AlpSr12 Amelia Calleen @Shoenty

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Dolandırıcılık: Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.
OOC dolandırıcılık sunucu içerisinde yasaktır, hiç bir şekilde affedilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler Little Italy'de Alberto karakterini ciddi bir miktarda dolandırdı fakat Alex'in ve Amelia'nın dolandırmaları için levelleri 10 olmaları lazım. Alex'in 5, Amelia'nın ise 8 leveldir. Bunun üzerine Alberto Thedore'a bu durumu anlatmıştır ve kavga olarak UZI'sini polise kaptırmıştır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):  Olay çok önceden oldu fakat karakter başvurusunu atarken dolandırıcılık kuralı gözüme çarptı ve bu şikayeti oluşturma kararı aldım. Rolün kökten dellenmesini ve Alberto'nun bütün parasını ve Thedore el konulan UZI'sinin geri verilmesini talep ediyorum.

#1 - 22.04.2020 16:36

Galiba adam Alberto'dan aldığı motoru satmaya çalışıyor. (galiba)

#2 - 22.04.2020 17:05
 Oyun kurallarına göre Araç,Ev VS. dolandırmak yasaktır Alex Tone benim Motorumu dolandırmış bulunmaktadır.Rolün dell'en mesini Ve Thedore Jarkse adlı şahısın UZI marka silahını ve Alberto  Karakterinin  Tüm parasını ve motorunu Almasını talep ediyorum

#3 - 26.04.2020 01:16
Konuya beni etiketlemişsiniz de ne alaka? ben dolandırmadım, Dolandırdığıma dair ss istiyorum. Video 'yu atmışsında zaten onun için şikayet açıp Uzi ni talep ettin red edildi hala neyi istiyorsun onu anlamadım.
Açtığı şikayet; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=post;topic=77753.0;last_msg=90172

Dolandırma kurallarını madem bu kadar biliyorsun (https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=78319.0) taksiciye neden parasını vermedin 20 dolar mı fazla geldi?

Bildiğim kadarıyla da olayın üstünden 6 gün geçtikten sonra şikayet açamıyorsunuz.
« Son Düzenleme: 26.04.2020 01:22 Shoenty »

#4 - 26.04.2020 02:04
arkadaşlar ban yedi fakat Alberto nun parasını ve benim UZI marka silahım geri verilmesini talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 26.04.2020 16:55 uyumsuzarmy »

#5 - 26.04.2020 20:44
Oyun içerisinden rapor atarak 6.500$ geri talep edebilirsiniz, bu konuyu referans gösterebilirsiniz. Ancak silah iadesi yapılmayacak eski bir şikayete ait bir video ve bundan bir-kaç ceza verilmişti, tutuklanıp el konulan silah bir dolandırıcılık veyahutta iadeye girmez.

#6 - 27.04.2020 21:31
Motorla ilgili SSlerde gönderildi ve doğrulandığı için motor iadesini alabilirsiniz.