@BatuhanC, "IC olarak şahsıma kiraladıkları bir adam sayesinde silahlı saldırıda bulundu." demişsin. Öncelikle bu tarz roller yasaktır, yönetim izni gerektirir. Ekran görüntünüzde de buna dair bir kanıt göremiyorum. Bununla ilgili yeterli kanıta sahipseniz yeni bir şikayet oluşturmanızı öneririm. Ayrıca, hasar alıp yere düştüyseniz kişinin size son söylediklerini hatırlamanız Non-RP'ye girebilir, aldığınız hasara bağlı tabii.
Bize küfür ettiler, bizi polise ihbar ettiler (?) atıştık vesaire, bunlar silah çekip ateş etmeniz için yeterli sebep değil arkadaşlar.
Daddy Brown, geçerli bir sebep değil, DM kuralı kapsamında cezalandırılacaksın. Silahı sırtından almışsın, böyle bir şeyi yapıyorsan girdiğin her ortam/bölgede sırtında silah taşıdığını belirtmelisin. Sürekli olarak sırtında tutman da absürt.
Emilio Barrera, "İdlewood'da IC olarak annemize, yada değerlere söverken bu kuralı göze aldığınız belli olmakta zaten." demişsin. Silahını çekip ateşlemen için yeterli bir sebep göremiyorum. Car Ramming yaptığın da açıkça gözüküyor. DM ve CR kuralı kapsamında cezalandırılıyorsun.
Mike Vilson, silahı ateşlemen için geçerli bir sebep değil. DM kuralı kapsamında cezalandırılıyorsun.
Christa Felicia meslek amacını amacı dışında kullandığı için cezalandırılacak.
Gonzalo Gaviria DM yaptığı için cezalandırılacak.
Mary Elfrada'yı devamlı olarak sürdürmediği için uyarmış olayım.
Son olarak da mixing için yetersiz kanıt.
Rollerinizi bu şekilde sürdürmeyin arkadaşlar.
6-) DEATHMATCH
Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.