Konu: [26.04.2020] Lorenzo_Taylor  (Okunma sayısı 55 defa)

#0 - 26.04.2020 04:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @Lorenzo_Taylor & @osmanaga_safiye

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Che_Ragazzo - Jesus_Ragazzo -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.04.2020 03:08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Alıntı
1-) Kişi video aldım /gymiptal yapmadığımdan dolayı şikayet açacağını söylüyor.
2-) Ağlarsın tarzında konuşarak " Üslup " kurallarını ihlal ediyor.
Olay: Orda bir süre afk kaldım ben yokken benim mindere gelmiş.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
-

Ek açıklamalar(varsa): Videoda olay bariz olarak görülmekte. -

« Son Düzenleme: 26.04.2020 04:33 Vuslat »

#1 - 26.04.2020 04:30

Öncelikle iyi geceler dilerim,

İlk olarak açtığınız şikayeti tamamıyla yanlış buluyorum. Karakter ismim "Lorenzo_Taylor"dur. Açtığınız şikayette admini etiketlemeniz hiç hoş olmamış. İhlal edilen kural bölümünde yaptığım bir hata yoktur ve böyle bir hata var ise "Ortak Nezaket" değildir. 2. olarak ise bu yaptığınız ihlal sadece benim başıma değil birçok kişi tarafından şikayet edilmiş durumunda. Gerek helperlara gelen sorulardan, gerek benim attığım raporlardan gerçekleştiğini teyit edebilirsiniz.

1- İlk olarak sizi "/pm" kanalından kural ihlali yaptığınızı söyleyip, "/gym iptal" yapmadığınız taktirde şikayet açacağımı belirtiyorum. Çünkü yaptığınız bir kural ihlalidir.

2- Şikayeti açtıktan sonra "/pm" üzerinden bana yapacağınız hareketi öngörüde bulundum, hiçbir şekilde şahsınıza karşı "Ağla, Kudur" tarzında söylemlerde bulunmadım.

"Olay: ben yokken benim mindere gelmiş." diye söylemde bulunmuşsunuz fakat, ben orada boş mindere gelip "/gym calis" komutuyla IC olarak sporumu yapacaktım. En azından sizin gibi NON-RP kuralını ihlal ederek kimselerin hakkına girmedim.   ;)

Saygılarımla Lorenzo Taylor

#2 - 26.04.2020 07:29
Ortak Nezaket kuralı kapsamında işlem yapılacak.