Konu: Bonnie Dickens [20.04.2020] - NON RP  (Okunma sayısı 130 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.04.2020 14:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Bonnie Dickens - @Fasci

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.04.2020 - 15:22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler Idlewood'da çeşitli roller yapıyordu, bizde IC olarak bir ihlal olduğunu görünce devriye partnerimle durdurmak istedik ancak kişiler önce yaya ardından Faggio ile kaçtı ardından kişilerin sürekli dolanıp durduğu bölgeyi barikatladık ve kişiler kapana kısıldı, bu esnada Bonnie Dickens motordan inerek son hız koşmaya, barikatlardan hoplayıp zıplayarak kaçmaya başladı, Bonnie Dickens karakterinin IC olarak 50 yaşında bir karakter olduğunu belirtmekte istiyorum, 50 yaşındaki bir karakter bu tarz hareketleri bu kadar rahatlıkla yapamaz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 25.04.2020 00:51
Evsiz bir adamı canlandırıyorum doğal olarak her gün sokaklarda koşuşturmaca ve bir takım yaralanmalar meydana geliyor. Bunları rutin olarak gerçekleştiren biri bir süre sonra kondisyonu açılır ve vücut direnci artar. Zaten videoların sonlarına doğru frenleme yapıyorum barikattan atlayıp koşması 80-100 yaşında biri değil olduğu yerde ölüp kalacak can havliyle koşuşturmaya çalıştığı bir karakter görülmekte

Bu kısımda da 50'li yaşlardaki insanların dinç ve yapabildiklerine dair belgeleniyor. Karakterim atletik olmayabilir fakat dediğim her gün bu tarz olayları yaşadıkça beden bir süre sonra limitlerini zorlamaya başlar ve zaten 50-100 metre arası koşturup frenledim.

Spoiler: GösterGizle

Savunmam bu kadar sonuçlanabilir.

#2 - 26.04.2020 07:09
O barikatı aşman, zemine atlaman, atladığın bölgeyle barikat mesafesinin ortalama dört metre olması, 50 yaşında olman ve senin hiçbir şey olmamış gibi son hız koşmaya devam etmen. Sadece burası bile yeterli, Non-RP yapmışsın. İşlem yapmayacağım ama madem +50 yaş bir karakter yönetiyorsun, rolünü ona göre şekillendir.