Konu: [24.04.2020 - Alex Tone & Arkell Chapell] Gun Out Of As & Fear RP  (Okunma sayısı 75 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.04.2020 20:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alex Tone & Arkell Chapell - @AlpSr12 & @Holigan3

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gavin Harris - @want my fist? / Sam Golovin @vatansever / Nikolai Kradin - @Blozzy / Miguel Barros @Hictoundile

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.04.2020 22:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Gun Out Of As & Fear RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle herkese merhaba direk konuya gireceğim şikayette isimleri geçen iki oyuncu bizim araba satım yaptığımız bölgeye gelip ikide bir ''bu araba ne kadar'' ''çok pahalıymış bay'' diyip gidip geliyorlardı. Sam karakteri gitmelerini isteyip duyamayacakları bir mesafaeden herhangi bir /s ya da /c koymadan '' Budalalar '' dedi. Bunun sonrasında Alex ve Arkell karakterleri iki kişi olarak beş kişinin üstüne yürüp '' bize mi dedin?'' gibi sözlerde bulundu. Daha sonrasında tartışma seviyesi artıp kavga çıkacağı için Arkell karakteri /me komutunu kullanarak ''sağ eliyle sırtından pompalısını çıkartıp atışa hazır hale getirir'' emoteunu yaptı. Bu emoteu yapmadan önce /do'dan ''Sırtında pompalı asılıdır'' ya da bunun gibi herhangi bir belirti vermedi. Bu kargaşa sonrası Alex karakterini alt edip Palomino Creek kasabasına götürdük orada kendisine IC üstünlük kurup ezmeye çalıştık fakat bu çabalarımızın sonrasında Alex karakteri Fear RP yapmaktan onu uyarmamıza rağmen kaçındı. Kendisinin başında dört kişi ve hepsi sialhlıydı. Birisi önüne o adrenalinde bağırdığı sürede kendisi sakince ''hayır'' ''bilmem'' gibi roller canlandırarak bu kuralı ihlal etmiş oldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
  • Kanıt #1
  • Kanıt #2

Ek açıklamalar(varsa): Kasabadaki bu rolümüzden sonra Alex karakterinin OOC arkadaşları Amelia ve Arkell IC bir bağlantı kurmadan Palomino Creek'e geldi. Biz rolsel olarak Alex'in telefonunu ve diğer metaryallerini almıştık. Muhtemelen Discord programı üzerinden bu iletişimi kurdular yine de bunu göz önünde bulundurmak için Alex karakterinin log kayıtlarına bakılmasını istiyoruz. Şikayet saati ekran görüntülerinde mevcut o saatten sonrasına bakabilirseniz ortada bir MIX söz konusu mu rahatlıkla görebilirsiniz, elimizde o konuyla alakalı pek bir ekran görüntüsü olmadığı için bu şikayete o konuyu dahil edemiyorum. Olay bundan ibaret, herkese iyi oyunlar.

#1 - 24.04.2020 20:58
Sunucudaki karakterlerin %20'si sırtından pompalı çekiyor. Acilen bir önlem alınmalı. Terminatör sanırım herkes, meydanlarda pompalıyla geziyorlar.

Fear RP yapmadıklarına dair kanıtlara ek olarak aşağıda SSleri gönderiyorum.

Spoiler: GösterGizle

Tahmin ediyorum ki; rol başından beri izlenmediği için CK adına herhangi bir onay gelmedi. Bu şekilde korkusuzca rol yapmak tüm sunucuya zarar verir, diğerlerini tetikler. Bunların önüne geçilmezse, herkes terminatör gibi gezer.

ÖNEMLİ BİR EK: Kişiler galeriye 5 defa geldiler bugün. 5inde de karakterlerimize hakaret ettiler. Aksiyon arıyorlar sanıyorum ki, rol çıkaramadıklarından olabilir belki de, bilemiyorum. Her hakarete Gavin Harris karakteri nazik bir şekilde uyararak role devam etti. "Beyefendi yapmayın" gibi gibi. Bunun devamında, en sonuncuda gerekli tepki kendilerine sağlandı.
« Son Düzenleme: 24.04.2020 20:59 vatansever »

#2 - 25.04.2020 01:09
Şikayette bahsi geçen isimler ve Amelia karakteri yaptıkları bu olayların bir hata olduğunu söyleyerek ve rollerimiz yönetici tarafından sıfırlandığı için şikayeti geri çekiyorum. Karşı tarafa hatalarını kabul ettikleri ve olgunları yüzünden teşekkür ediyorum.