Konu: Todd Crofoot şikayeti.  (Okunma sayısı 105 defa)

#0 - 01.04.2020 23:24
Todd Crofoot @Craft : Vice_Roleplay @Vice Roleplay

Oliver Wylde; @yigitali  Wataru Akiyama @Ozan : Vice_Hukumeti @Vice Hükümeti
01/04/2020 saat; 19:39 -

Gereksiz Agresif Roleplay, Eksik Emote:
Spoiler: GösterGizle
 -.

Ekibimdeki üç kişiyle beraber arkadaşların motor klübünün olduğu hood'a gittik ve uyuşturucu satışı yapma teklifinde bulunduk,ardından başlarındaki çavuşları bu teklifimi reddeti ben Todd karakteriyle hiç konuşmadan aracıma binip gidecektim ardından bana "Nerede geliyorsun keş?" tarzı bir şey sordu (bu arada karakteri member) Ben de "Keşlerin olmadığı bir yerden." diyip cevap verdim ardından "Çavuşunun yanında seninle konuştuğuma dua et dedim, sonrasında bana ters çıktı ne dediğini hatırlamıyorum ardından ben karakterim 35 yaşında olduğu için ona "çocuk" diye hitap ettim, benim karakterime küfür etti sonrasında ben de ss'de de gözüktüğü gibi Çavuşa "Adamlarına biraz saygı aşılamalısın." "Kendinize iyi bakın." diyip aracıma yöneldim, işte tam o sırada emotesuz bir şekilde Todd karakteri tarafından vuruldum, ss'te gözüktüğü gibi sadece araçtan aldığının emote'u var o da otomatik emote zaten.:  -
:

Kanıtlar: GösterGizle
-link buraya-

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 01.04.2020 23:28 Deleo666 »

#1 - 01.04.2020 23:25
Olaya şahittim, şahitliğimi kabul ediyorum.

#2 - 01.04.2020 23:35
Yönetici şikayetleri ticket üzerinden yapılıyor. Bu linkten yönetici şikayeti oluşturmak adına bilgi edinip şikayetinizi kurallara uygun oluşturabilirsiniz.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=256.0