Konu: [23.04.2020] Alex Tone - Rolde /q - Yaralı Kural İhlali - Fear RP  (Okunma sayısı 98 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.04.2020 21:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alex Tone @AlpSr12

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ezequiel Murphy @murphywashere

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.
Alıntı
YARALIYKEN TELEFONLA KONUM ATMAK
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Alex karakteri Ezequiel karakterini kovalarken Ezequiel arabayı birlik hoodunun oraya çekip Alex'i tuzağa düşürüp Thedore karakteri ile düşürdü ve DÜŞTÜĞÜ ANDA bağlantı koparıp rolden kaçtı ve 2 veya 3 saat oyuna girmedi. Oyuna girdiğinde PM attım ve admin sayesinde aynı yere gelip rolu yapmaya başladık. Kişiyi dağa kaçırmaya başladım ve SANİYESİNDE Amelia ile Arkell beni kovalamaya başladı. Eğer önceki rolde bağlantı koparmasaydı kaçırma rolunu yapacaktık ve ARKELL VEYA AMELİA gelmiyordu, önceki rolde tek başına kaçıracaktık ve bağlantı kopardı. Zaten Arkell'in gelecek arabası olmadığından ve Amelia'nın oyunda olmadığından dolayı bağlantıyı kopardı, kaçıracağımızı biliyordu. Sonraki kaçırma rolünde Fear RP ihlali yaparak karaktere küfür etti ve benim afk kalmamı aleyhime işleyerek, yaralıda telefon çıkartarak arkadaşlarına konum attı ve Amelia ve Arkell beni düşürdü, Premier marka aracımıda alıp gittiler ve aracı hayla bulamıyorum. Rolün sonunda PM'den "Bu sefer mix yok." dedi, sanki eski rollerde mix varmış gibi...

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
rolde /q: GösterGizle

yaralı kural ihlali - fear rp: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Premier marka aracımın geri getirilmesini talep ediyorum.

#1 - 26.04.2020 01:15
Rolde /q diyorsun da arkadaşımızın interneti gitti, ve interneti geldiğinde role devam etti ben burada sorun göremiyorum. Arkell bilmiyordu orda olduğunu falan demişsin Alex'in takip ettiği siyah araç Arkell'in üstüne yani rolsel olarak bulabilir. Role devam ettiğimizde hiçbir türlü mix yoktu yani. Yaralı iken konum gönderdi ona bir şey demiyorum. Orada ki kısımda savunması yapması için Alex'e bırakıyorum.

#2 - 26.04.2020 02:05
arkadaş banlandı şikayeti kaldırabiliriz :p