Konu: [20.04.20] Andrey_Hoffman - Alain_Bell - Garrett_Hamilton  (Okunma sayısı 180 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.04.2020 21:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andrey_Hoffman - Alain_Bell - Garrett_Hamilton  ( @Thief - @NightLovel - @murderscene )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.04.2020 19:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, öncelikli olarak kişi ile dün gece basit bir tartışma yaşadık. Hemen ardından kişi sürekli olarak bulunduğumuz bölgeye gelerek olayı devam ettirdi. Hemen akabinde bugün ise kişi arkadaşlarını toplayıp, silahları ile geldi ve ateş açtı. Her hangi bir sebep yok, kişi ile sadece sözlü bir tartışma yaşadık, bölgede bir gün içerisinde hakimiyet kurmak gibi bir planları olsa gerek. -- Önemli kısım ise Andrey Hoffman'ın bağlı olduğu birliğin bir tanıtımı yok, Alain Bell'in birliği arşivde ve kapanmış bir birlik. Garret Hamilton'un birliği arşivde ve kapanmış bir birlik.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 20.04.2020 21:55
Öncelikli olarak savunmamı yapıyorum, ben hüsümet kurmaya çalışmıyorum bölgede, birlik zaten zenci birliği ben arkadaşlarım diye girdim hiç bir birliğe bağlı değilim, bu arkadaşlarla dün bir rol oldu ben güzelce yanlarına giderken racon kesti laf yaptı, ic hakarette bulundu tanımadığı adama küfür etti, karakterin özelliği ise hakarete gelemiyor, tanımadığı adamlara direk racon kesiyor, güzellikle yanlarına giderken küfür ediyor, benimle rol yapan adamlar bilir tanımadığım insalara kötü davranmam lakin arkadas hep hakarete çalışıyor, savunmam bukadar, karar sizin.

#2 - 20.04.2020 23:09
Andrey_Hoffman dün bu şahıslar ile bir rol gerçekleştirmişler. IC olarak tartışmışlar. Bugün Andrey bizi telefon ile arayarak buluşmamız gerektiğini söyledi, sonrasına şahısların yanına giderek şahısları vurduk.

#3 - 21.04.2020 01:36
Hocam selamlar. Alain ve Andrey arkadaşımın arkadaşı, beni çağırdılar. Orada ateş bile etmedim, -ki zaten arkadaşlarla aynı birlikte değiliz ne de bugün dışında bir role girdik. Bunu Alain ve Andrey doğrulayabilir, şikayetten ismimi silmenizi rica ediyorum.

#4 - 21.04.2020 14:22
Hocam selamlar. Alain ve Andrey arkadaşımın arkadaşı, beni çağırdılar. Orada ateş bile etmedim, -ki zaten arkadaşlarla aynı birlikte değiliz ne de bugün dışında bir role girdik. Bunu Alain ve Andrey doğrulayabilir, şikayetten ismimi silmenizi rica ediyorum.
Beni çağıran da Omonteez Willoughby - @Epheuis  Beni çağırmasının üzerine onunla bölgeye geldim, ben sadece silahımı alma emotesi verdim, size sadece Alain ve Andrey ateş açtı bunu siz de loglar da doğrulayabilir. Alain ve Andrey ile bir rolüm bulunmuyor, bölgede sadece Omonteez ile bağlantım vardı ve size ateş açmadım.

« Son Düzenleme: 21.04.2020 14:26 murderscene »

#5 - 23.04.2020 06:42
DM yapmak için yer aramayın. "IC hakaret etti." Bu bir gerekçe değil.

Andrey Hoffman karakteri cezalandırılacak.
Alain Bell karakteri cezalandırılacak.
Garrett Hamilton'un savunması dikkate alındı, tekrarında daha ağır bir yaptırım uygulanacak.

Diğerlerini çağıran karakter Andrey Hoffman. Alain Bell ve diğer kişi çağırıldıkları için gitmiş, gitmemeleri, sorgulamaları gerekirdi. Andrey Hoffman'ın jaili 300 dakika, Alain Bell'in jaili 120 dakika olacak. Bu da bir nevi uyarı niteliği taşıyor.
« Son Düzenleme: 23.04.2020 06:46 Heavenly »