Konu: Anthony Navarra Sunucu Reklamı ve PM üzerinden Tahrik Ve Rol bilgisi sorgulamak  (Okunma sayısı 159 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.04.2020 22:13
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anthony Navarra Kişinin Forum adını bulamadım rica etsem Etiketlerseniz sevinirim
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.04.2020 Saat : 16.47.05
[h]
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:https://hizliresim.com/N9EXTj
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyle OOC olarak PM üzerinden tartışmaktaydık ve kişi bi bana adresini vermeye başladı Sonra ts den dc den bir kaç olaylar oldu ve Böyle ooc de kendilerini İlah zanneden kişilerin IC olayları OOC namus meselesine döndüren kişilerden arındırmak için sunucudan uzaklaşması bence herkes için hayırlı bir karar olur sözler yine adminlere kalmış bir karardır fakat Reklam yaptı Reklam dolayı Banlanmasını Rica ediyorum, Başka Deatmach sunucusunda Vs ATTI Arkadaşımla çağırdı ve yenildi yenilince başladı hile demeye bize sonra Sağ kola Bug diyen Cahil arkadaşımız Olayları büyütüp bana başka sunucu isimleri vererek Hem Başka sunucuları kötülüyor hemde Sunucu üzerinden PM üzerinden Sunucunun OOC çhat dediğimiz yerden Başka sunucu isimleri veriyor + Olarak da Benim Rol bilgimi sorgulayıp küçük duruma düşürümekte kendisi zaten Hard Roleplaycı gerçekten Forumuna giremeyeceğim sunuculara falan girmişde Hem Banlanmasını istiyorum Bunlar gibi boş kardeşlerimiz bulundukça SA-MP platformunda Roleplaycı arkadaşlarımıza rahat yok Banlanırsa herkesin hayrına
[h]
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Banlanmasını istiyorum

#1 - 21.04.2020 22:44
Öncelikle şöyle söyliyeyim beni arkadaşın bug ile yendi 10-0 yenildin diye pmden kışkırtma yapıp safari denen sunucuda oynadığınızı söylediniz bende size oranın çıkması olduğunuzu söyledim, size bir hakaret etmedim reklam yapmalıkta bir durum yok v1'den beri bu sunucuda oynadım yapsam yapsam bu sunucunun reklamını yaparım başka sunucuda oynamıyorum ve şu sside şuraya atmak istiyorum modundanda belli olduğu üzere beni bidaha oyunda oynatmıyacağını dün dm attığın gibi tekrar atıcağını söylüyorsun söyleyeceklerim bu kadar adminlerin takdirine kalmış.

#2 - 21.04.2020 23:08
Dünki Rolde adminimizde vardı

Bu Videoda dünki herşey net Benim Emoteli şekilde saldırdığımında kanıtları burada Kesinlikle bir NoobDM yok Kişiye demek istediğim Reklam yaptığın için banlanacaksın Ve son zamanlarını iyi değerlendirmesini söyledim v1 Den beri oynaman beni gına bile alakadar etmez Ben senin yaptığın Reklama ve yaptığın Rollere bakarım Bu ss de Benim Emoteli şekilde saldırdığım görülmekte Videoda ise Dünki olayın tamamıdır iyi günler

#3 - 22.04.2020 13:24
Zaten kardeşim illaha bir sunucuda oynuyorsan orada kalma zorunluluğun yok fakat tek sorun biz sana sunucu ismi verme insanların rolünü yargılama dedikçe sen hala aşşağılayıp sunucu ismi veriyorsun tek sorun bu

#4 - 26.04.2020 01:01
Gereksiz şikayetlerde bulunmayın lütfen.