Konu: [17.04.2020] Jerome Jutras, Abraham Bronx, Joseph Elwood  (Okunma sayısı 163 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.04.2020 00:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jerome Jutras @SARSILMAZ Abraham Bronx @KOKAINCI Joseph Elwood @Zayt
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Videoda mevcut.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
15-) SİLAH KURALLARI
Silah çıkartma, ateş etme gibi emote zorunlulukları aşağıda belirtildiği gibidir, karşı tarafın görmesi için çıkartma işlemi uzakta yapıldıysa bile ateş etmeyi kişinin görebileceği yakınlıkta belirtmeniz gerekir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerle yaşadığımız rol esnasında videoda da görüleceği üzere drive-by'a kalkmaya çalıştılar. Drive-by'a kalkarken herhangi bir emote drive-by'da ateş açan Abraham Bronx karakterinden alınmadı. Drive-by sonucu bozulan aracımızın yanında inen diğer kişiler Jerome Jutras (Shotgun ile iniş yaptı), Joseph Elwood (MAC-10 ile iniş yaptı) herhangi bir emote vermeden silahlarını çıkartıp doğrulttular.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Ne zaman şikayet açsam açılan şikayetler uyarı ile sonuçlanıyor ve de bir yaptırım olmadığından dolayı oyuncu, ihlal yapan kişi herhangi yaptırım alıp, ihlalin cezasını çekmeyeceğinden şikayeti pek kaale almıyor. Artık somut cezalara geçilmesiyle birlikte yaptırımların uygulanması taraftarıyım. Sonuçta videoyu uploaddır, şikayet açmaktır vesaire uğraşıp duruyoruz.

« Son Düzenleme: 18.04.2020 14:49 homohominilupus »

#1 - 18.04.2020 13:47
Kendi admıma olan şikayeti reddediyorum araca binerken silah emotesini verdim D.B atmak için aracda silahınızın elinizde olması lazım keza camdan sarkmak için emote vermek gerekmektedir "/me camdan sarkıp elindeki uzi marka silahı ile ateş açmaya başlar" gibi ancak ben D.B atmadım aracdan indigimde de elimdeydi elimde olan silahı tekrar "/me elini beline görürüp uzi  marka silahını alıp şahıslara doğrultur" saçma ve gereksiz emotedir zaten elinde olan silahı beline koymadan eline almak ne kadar mantıklı davranış olur ondan dolayı emote vermedim boş emote olurdu çünkü.

#2 - 18.04.2020 13:49
Mantıklı fakat sunucuda saldıracağınız tarafın emote görmesi gerekli diye biliyorum, bu yüzden aslında ihlal yapmış oluyorsunuz. Yanlışım varsa zaten yönetim kararı aksi yönde verecektir. Çıkartma işlemini uzakta yapan siz olabilirsiniz, ekran görüntüsü paylaşabilirsiniz.Diğer kişilere gelecek olursak Jerome Shotgun çıkartıyor direkt olarak ve ateş açıyor, emote vermeden. Abraham'a hiç değinmeyeceğim, emotesiz drive-by'a kalkıyor kendisi.
« Son Düzenleme: 18.04.2020 14:51 homohominilupus »

#3 - 20.04.2020 14:59
Araçtan hepimiz silahlarla iniyoruz,yani biz orada indikten sonra bi tarafımızdan çekersek o silahı o zaman bir ihlal olur.Emotelerin amacı animasyonu olmayan şeyleri yani karakterimizin karşı tarafın göremiyeceği şeyleri yaparken belirtmesi gereken şeyleri kapsar.

Hepsini geçtim gerçekten rol zevkinizi kaçırdıysak haklıysak dahi ben özürümü buraya bırakıyorum.

#4 - 20.04.2020 18:12
Araçtan hepimiz silahlarla iniyoruz,yani biz orada indikten sonra bi tarafımızdan çekersek o silahı o zaman bir ihlal olur.Emotelerin amacı animasyonu olmayan şeyleri yani karakterimizin karşı tarafın göremiyeceği şeyleri yaparken belirtmesi gereken şeyleri kapsar.

Hepsini geçtim gerçekten rol zevkinizi kaçırdıysak haklıysak dahi ben özürümü buraya bırakıyorum.

Kural ihlalinin içeriğine bakılırsa haklı bir tarafınız yok fakat yine de anlayıp en azından özrünüzü dilemişsiniz. Şikayeti geri çekiyorum, umarım bir dahaki sefere insanlara ateş açacaksanız emotenizi verirsiniz.
« Son Düzenleme: 20.04.2020 18:29 homohominilupus »

#5 - 20.04.2020 19:29
Arşiv.