Konu: Tonny_Pitts [19.04.2020]  (Okunma sayısı 111 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.04.2020 14:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tonny_Pitts @Rexing

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss'deki kişiler.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.04.2020 22:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslarla anlaşmalı brawl yaptık, hepsini indirdik. Arkadaş ooc kinlenmiş olacak ki /b chatten annemize küfretti. Ben /b üzerinden "?" yazınca aniden "/b dell" spamlamaya başladı. Ardından şikayet edileceğini anlayıp "IC yazacaktım" gibi bir yalan uydurdu. Dayak yemiş, brawlda yere yatmışsın. "Sizi yakalarsam sikeceğim!" gibi hakaretler savurabilirsin fakat bizi dövmüş gibi böyle bir şey yazabileceğin hiiç sanmıyorum. Arkadaşın OOC küfürden ceza almasını istiyorum. 6-7 kişinin ailevini değerlerine sövüp yalanla kendini kurtarmaya çalışarak kimse ceza almaktan kurtulmamalı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 21.04.2020 03:55
Yanlışlıkla yazdığım birşeydi normal kanaldan yazacakken bilerek olmadan /B kanalından yaptım, kimsenin annesine gerçek hayatta küfür edicek bir insan değilim dell çektiğimi sizde söylüyorsunuz şikayetinizde.Bilerek yapmadığım bişey için dell çektim bilerek yapsaydım çekmezdim arkasında durardım.Savunmam bu şekildeydi gerekli kararı bekliyorum.

#2 - 21.04.2020 17:35
Tony_Pitts küfür için seni uyarıyorum, ikinci kez böyle bir durum yaşanırsa ortak nezaketten banlanırsın.