Konu: [18/04/2020] Donnie Lynch - Retardet rp  (Okunma sayısı 98 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.04.2020 19:52
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Donnie_Lynch @Peritovski
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18/04/2020 Saat; Geniş zaman

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
 Retardet RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs Vice Socialde gönderilerimin altına fake vb şeyler yazdı, sadece bana yapmıyor, bunu bi kaç kişiye daha yapıyor, bu rolünün saçma oldugunu düşünüyorum ve uyarı verilmesini istiyorum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Gönderi Linkleri;
https://www.vice-rp.com/social/posts/post?pid=1589803856
https://www.vice-rp.com/social/posts/post?pid=1592506237
Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 18.04.2020 20:15
Yaptığımın Retarded RP ile bir alakası yok. Şahıslar Vicesocial hesaplarına ünlülerin resimlerini koymuşlar ben de bu karakterlerin fake olduğunu söyledim. Bunun neresi saçma? Karakter yüzü olarak gidip "yakışıklı adam" yazar ve arama motorunda karşına çıkan ilk insanı koyarsan durum bu olur. Sana şimdi aşağıda bunu daha güzel bir şekilde anlatacağım dostum :)

Burada Leonardo Hill karakteri ünlü bir model olan Francisco Lachowski'yi Vicesocial hesabına yükleyip rolde o gibi davranıyordu benim karakterim de bu adam ünlü bir model olduğu için ve bunu bildiği için doğal olarak altına "fake" yazdı bundan daha doğal birşey yok.

Bunu yapan birçok insan var sadece Leonardo Hill değil, onların altına da "fake" yazdım çünkü fakeler :)

#2 - 18.04.2020 20:26
Rolde o gibimi davranıyordum, bunun sslerini atabilirmisin?

#3 - 18.04.2020 20:27
Dostum ne anlatıyorsun? Ünlü bir modelin fotoğrafını koymuşsun sürekli aktif olarak o adamın fotoğraflarını atıyorsun ben de haliyle fake dedim ben anlayamadım şuan senin derdini yani tam olarak.

#4 - 19.04.2020 13:16
Bu yönde bir kuralımız yok. Çok aşırıya kaçmamak şartıyla istediğiniz karakter yüzlerini kullanabilirsiniz lakin, tanınmayan kişileri kullanmanız daha sağlıklı olacaktır. Bu tarz roller yapmayın. @Peritovski