Konu: [18.04.2020] Nathaniel_Thunderbird  (Okunma sayısı 166 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.04.2020 17:14
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nathaniel Thunderbird @Chevalier
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.04.2020 02:36

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Birlik Kuralları
Genel Kurallar
11. Hiç bir birlik liderine karşı utandırıcı, küçük düşürecek rol yapılamaz. (Yüzüne tükürmek, üzerine idrar boşaltmak, tasma takmak gibi bir çok rol engeli vardır.)
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik Lideri olmama rağmen küçük düşürücü rol yaptı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 18.04.2020 19:15
İhlalde belirtildiği gibi yüzüne tükürmek ya da idrar boşaltmak gibi bir aşağılayıcı rol sergilenmemiştir, sadece üstüne tükürülmüştür. Eğer bu da ihlalde belirtilen kısıma giriyorsa kabul ediyorum açıklama yapmaya gerek duymuyorum çünkü yaptığım her hareket buraya şikayet olarak açılacaktır OOC Kin bürünmesiyle süregelecektir.

#2 - 18.04.2020 20:09
İhlalde belirtildiği gibi yüzüne tükürmek ya da idrar boşaltmak gibi bir aşağılayıcı rol sergilenmemiştir, sadece üstüne tükürülmüştür. Eğer bu da ihlalde belirtilen kısıma giriyorsa kabul ediyorum açıklama yapmaya gerek duymuyorum çünkü yaptığım her hareket buraya şikayet olarak açılacaktır OOC Kin bürünmesiyle süregelecektir.

Birliğinizde bulunan Max Rhys ( @Superman  )  bize açtığı şikayette dediği gibi, "İhlal yapıldığında şikayet açmak en doğal hakkımız."
Ek olarak;

#3 - 18.04.2020 21:09
Küçük düşürücü rol olabilir diye söylenmiş, yönetici kararı tamamen fakat küçük düşürücü rol olarak düşünmüyorum, en azından ters yama dikme rolü gibi bir rol sergilenmediği aşikârdır. Söyleyeceklerim bu kadardır kararı yetkiliye bırakıyorum açıklama yapmayacağım daha.

#4 - 19.04.2020 13:10
Bu seferlik sadece uyarıyorum. Daha dikkatli olun.