Konu: Gustavo_Vasconcellos  (Okunma sayısı 113 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.04.2020 20:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Gustavo_Vasconcellos @Raisone35

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.04.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Oyun kuralları kısmında bulamadım.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sslerde görülen kişiler aracımı çaldılar, ben de aracımı sahildeki GYM'de gördüm ve aracıma gittim, içerisinde Gustavo karakterini gördüm yani karakterin yüzünü tanıyordum. Aracımın çalındığını Bobby Cassano'ya anlattım ve beraber aracımı ararken Gustavo karakterini sahilde başka bir arabanın dışında gördük ardından arabayı takip edip yanlarına yanaştık. Kendileri sslerde görüldüğü gibi rol yapmayı reddetti ardından da uzaklaştılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 18.04.2020 20:42
GYM etrafından geçerken araç sahibi aracını gördü daha sonra aracını gören şahız bize durun demeden biz olay mahalinden uzaklaştık olay mahalinden uzaklaştıktan hemen sonra kaçarken yanımdaki @Joulwer  telefonunu açıp ic olarak bir arkadaşımıza haber verdi daha sonra araçtan kurtulup onların aracı ile uzaklaştık üstümüzü değiştirdikten sonra şoför değişikli ve diğer iki arkadaşımız uzaklaştıktan sonra Bobby Cassano ve @Xherry bizi takip etmeye başladılar crash yiyen arkadaşımı almaya gittiğimde ise yanıma yaklaşık camım kapalı olmasına rağmen hey dilini mi yuttun , bu kızın arabasından ne istiyorsunuz diyerek ismimizden bizi bularak non rp bir biçimde bizimle konuşmaya başladılar biz ise rolü red edip forum üzerinden şikayet açmalarını rica ettim ve rolden uzaklaştım.

Şahitlerim : @Joulwer @cru457

#2 - 18.04.2020 20:55
Kıyafetlerinizi yeni değiştirmişsiniz, GYM'de sslerde görülen kıyafetleri giyiyordunuz. Aynı zamanda önemli olan şey kıyafetleriniz değil yüzünüz.

#3 - 19.04.2020 03:59
  Siz takibe başladığınızda ben crash yemiştim.Raisone beni almaya geldiğinde arabanın camı kapalıydı ve arabada siyah filtreli cam mevcut. Öyle yandan geçerken tesadüfi bir şekilde karşılaşıp adamı yüzünden tanıyabileceğiniz bir şekilde de değil camın koyuluğu. Büyük ihtimalle yanından geçtiniz ve ismini gördüğünüz gibi takibe başladınız.

#4 - 19.04.2020 13:04
İhlale ihlal ile karşılık verirseniz, hatalı taraf siz olursunuz. Gustavo karakteri cezalandırılacak.

Ayrıca, kıyafetlerinizi değiştirmeniz sizi tanınmaz yapmaz. Yüzünüz hala aynı kalır. Gerçek hayatta farklı kıyafet giydiğinizde, çevrenizdekiler sizi hala tanıyor. Bu mantıkla düşünebilirsiniz.
« Son Düzenleme: 19.04.2020 13:06 balvenie »