Konu: [19/04/2020] Enric_Russo , Alonso Cortes - DM, SürekliRp, Ortak nezaket  (Okunma sayısı 343 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 22.04.2020 03:21
Öncelikle herkese merhaba değerli oyuncu kardeşlerim ilk olarak bizim rol yapmayı bilip bilmediğimize karar verme hakkının sizde olmadığını belirtmek isterim aksine rolümüzü yapmaya çalışırken rolü bölerek oyun zevkimizi kaçırdınız + olarak oyundan kicklendiğim için hiç bir şeyden haberim yoktu ss'lerde görüldüğü üzere arkadaşınızın (Enric Russo) yanına gidip neden yerde yattığını öğrenmeye çalışırken copy paste emote atarak  ne olduğunu anlamadan beni vurdunuz ve taciz/tecavüz izni benden alınmadan direk karakterimi taciz etmeye çalıştınız https://hizliresim.com/bQjf2B (fotoğrafta görüldüğü üzere benden izin alınmadan karakterimin kalçasını öpüyor)  ve daha sonra sorduğunuzda size olumsuz yönde karar verdiğimi belirttim https://hizliresim.com/C11jlp. Sadece işiniz düştüğünde süreklirp imgesini kullandınız sayenizde şahit olduğum o taciz anlarında gerçekten midem bulandı ve o anı unutamıyorum. Zor durumda kaldığım halde rolüme devam ettim bunlarında ss'leri bulunmakta https://hizliresim.com/BLlp8e hiç bir türlü rolü bozmadım kendinizi haklı görüyorsanız kanıtlarınızı bekliyorum bir dahakine argo kullanmadan cevap verirseniz sevinirim iyi oyunlar. Bu arada eklemek isterim ki karakterim bir kız ve FearRP yaptığımı sunduğumuz chatlog'da görebilirsiniz şahıslar (Alonso ve Enric) yanıma gelip durduk yere "motoru neden oraya park ettin, nerede oturuyorsun" gibi soruları hiç bir emote (bkz: /me gülümser. ya da /me samimi bir ses tonu ile seslenir. gibi) sunamdığınız için ben de sizin karakterim Angelina'dan hesap sorar gibi onu sıkıştırdığınızı düşününce böyle bir rol yapma gereği duydum bu arada chatlog'da gördüğünüz üzere bağırışlarım çok gür olduğundan o sırada da Leonardo geldiği için bağırmalarımı rahatlıkla duymuş ve "Ne oluyor?" sorusunu sorma mecburiyetinde kalmıştır düşünün bir kız bağırsa hiç bir şey olmamış gibi mi davranacaksınız? + olarak chatlog ile oynanmamış orjinal halinde şahsım tarafından kanıt niteliğinde sunulmuştur /pm ve /b komutlarından arkadaşımız Alonso'ya olayı belirttiğim halde mix diyerek rolü böldüğünü görebilirsiniz.

İlk olarak oyundan kicklenmeden önceki bütün olaylara zaten şahit oldun ve rolün başlama sebeblerinin baş olarak göstergesi sensin yani ne olup bittiğinden haberin olmaması imkansız. İkincisi Enric'in uygulamak istediği tecavüz rolünü sen karşı taraf onay vermedikce tecaüz rolune girilmez dedikten sonra tecavüz rolünü iptal etti, ve ck,kalıcı hasar,geçici hasar,pk izinlerin hepsi sıra sıra sorulmaya başladı tecavüz izni de dahil sizin olayınız anladığım kadarıyla bir kin almak ooc olarak çünkü olayları olmayan yönüyle lansa etmeye çalışıyorsunuz bütün rol kurallarına uygun bir şekilde rol yapılıp sonlanmıştır fakat IC olarak kaybeden taraf olmanızı kabullenemeyip OOC olarak halletmeye çalışıyorsunuz.

Bu arada şikayetinizde DM yaptığımızı belirtmişsiniz DM'nin ne olduğunu da öğretmek isterim ; Anlamı Sebepsiz Ve Emotesiz Adam Öldürmek Mesela Sebepsiz Emotesiz Silahı Çıkarıp Vururmak.

Bir sebebimiz varki zaten orada tartışma rolüne giriyoruz,ayrıyetten emotesiz deniliyor emotelerimiz arkadaşının çektiği video'da ve ssler'de zaten görünmekte.
Hatanı anlayamamışsın, Tartışırken konuşurken direk emote ile silah çıkartıp ateşlemek ne kadar mantıklı?

Tartışırken diyorsun bir insan gerçek hayatta bir insanı vurmak için tartışmasına bile gerek kalmıyor haberlerde görüyoruz ona rağmen orada tartışma rolü içerisindesiniz ve bu'da DM olmadığını gösterir ister silah ile vurur ister yumruk sonuç olarak orada gergin bir ortam var.

#11 - 26.04.2020 00:53
Yönetici olaya girip zaten uyarmış, bunun üstüne tekrar şikayet açmak pek mantıklı gelmedi ki rolde olan tek problem /b ile bölünmesi olarak gözüküyor, onun dışındaki belirttiğiniz sorunlara dair bir kanıt göremiyorum. Alonso, agresif rollerinize dikkat edin lütfen mantık çerçevesinde yapmak önemli.

Konu altındanda birbirinize rol dersi vermek istiyorsanız lütfen bize yardımcı olup yeni başlayan arkadaşlara destek verin, tartışma ortamlarında "sen rol öğren bu kötü" demektense daha yararlı olur.