Selam dostlar,
Şikayetini gülerek okudum, çünkü bana karşı kendi içinizde yarattığınız OOC kin'den sonra ne yapacağınızı şaşırdınız. Bana kin kapmanızın sebebi ise sizin oluşumun tamamını yasaklatacağım için, çünkü hile kullandınız.

Öncelikle ilk olayı anlatayım, restorantımdan çıktım, tam restorantımın karşısında craft masası kurup bir şeyler craftlıyordunuz. Karakterim bunu görüyor ve gördüğü içinde seslerden rahatsız olup yanınıza geliyor. Craft için metale çekiçle vuruyorsunuz çünkü. Daha sonra size seslerden rahatsız olduğumu söyledim, bana karşı dalga geçer gibi konuştunuz, ben sakinliğimi koruyarak size gitmenizi söyledim, seslerden rahatsız olduğumu ilettim. Siz yine benimle dalga geçtiniz, daha sonrasında arkadaşım Gennadi geldi. Onunla birlikte sizi tekrar uyardık ve eğer gitmeseniz zor kullanacağımızı söyledik. Daha sonra gitmediniz ve "oyuncak üretiyoruz" gibi cümleler sarf ettiniz. Sizin attığınız ekran görüntülerinde de görüldüğü gibi gitmeniz için bir kez daha uyarıda bulundum ve ondan geriye saydım. Daha sonra karşımızda dikilmeye devam edince
emote vererek rol dahilinde sizi dövdük.
Yani DM olması için ortada bir rol ve emote olmadan size durduk yere girişmemiz gerekiyordu ama rol oldu. Şikayeti çarptırarak açmışsınız, bunun sebebini de biliyorum. Çünkü birliğinizden birine karşı hile bildiriminde bulundum. O hile bildirimi konusuna gitmek için;
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=77748.0Ayrıca,
"2 saat sonrasında gördük, ardından Gavin_Harris isimli şahıs Savanna model aracın üzerinde, yani carsurfing yaparak bizden uzaklaştı." demişsiniz. Şimdi attığınız üçüncü ekran görüntüsüne bakalım, sağ altta saat 06:26 yazıyor. Bakalım 06:26'dan on dakika önce ne yapmışsınız.
İşte ne yaptıklarınız;
Evet, attığım kanıtlarda gördüğünüz üzere kişiler bana DM atıyor, sağ altta saate de bakabilirsiniz, 06:16 civarları. Yani hem kendiniz DM atıyorsunuz hem de bana DM diye şikayet açıyorsunuz. Ya kusura bakmayın ama bu neyin kafası? Acınızı anlıyorum, hile kullandığınızı kanıtlayıp hile bildiriminde bulunduğum için oluşumca bana karşı kin tutmuşsunuz. Bilmeniz gereken bir şey var, cinsel organımın ucunda dahi değil bu kininiz. Bakın ağzımı bozmadan umurumda olmadığını apaçık belirttim. Dün gece hileyle çaldığınız arabalarla bize car-ramming yapıyorsunuz, Criston Viscardi pompalı tüfeğiyle bana sıkıyor vs. Yani gereksiz kin bunlar. Hile kullandınız ve yasaklanacaksınız yani. Bu kadar basit. Hem haksızsınız hem de boş yere kin tutmuşsunuz. Ki dediğim gibi bu kininiz umurumda dahi değil. Zaten birkaç güne soyadı Viscardi olan herkes hileden ban yiyecek, bu şikayette ben haklı olmama rağmen düşecek sorun yok.
Car-surfing iftiranıza da gelecek olursak, bana o kadar DM yaparak vurdunuz ki, artık bundan canım sıkıldı ve Gennadi ile oradan ayrılmaya karar verdik. Ben tam G'ye bastığım sırada Gennadi arabayı kilitleyip gaza bastı, yani karakterim aracın kapısını açtığı sırada araç kilitliydi, binerken aracı kilitlediği için karakterim araca bindfkten sonra "Bu araç kilitli" hatası vererek karakterimi aracın üzerine attı. Bunu ekran görüntüsü alıp car-surfing diye söylemeniz gerçekten komik. Zaten kininizden dolayı böyle bir yalana başvurmuşsunuz. Her şey gözler önünde.
Dün akşam bize yaptığınız car-ramming ihlallerinin videosu Gennadi karakterinde mevcut, Gennadi'de kendi savunmasına o videoyu ekler öyle savunmasını yapar. Bu arada şahit olarak gösterdiğin kişi
hile kullanımı sebebiyle oyundan yasaklandı.