Konu: Calle de Torico XVI & Lane Hunters Oluşum Şikayeti  (Okunma sayısı 549 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 03.04.2020 16:34
Beniamino Calogero olarak yazıyorum. Emily'i kaçırma olayı olmadı IC olarak yalan söylenip size böyle bir algı oluşturulmuş Emily karakteri benim yanıma kendisi geldi, konuştuk ve CK gibi bir olay olmayacaktı.  Vurulan karakter benim, şikayet açılacak ya da açılmayacak gibi bir şey söylenmedi ama bana söylenseydi şikayetin açılmamasını isterdim çünkü rol ile devam eden bir olay. Hood onların hoodu olduğu için bir şey diyemeyeceğim ama benim vurulmamda bir problem yok, rolün onlara yanlış anlatılması sonucu gelip ateş açtılar. Şikayetçi değilim kendi adıma.

IC yalan söylenip kandırılma olmadı, Emily karakterini aradığımda telefonu kapalıydı ve Beniamino'nun telefonuda kapalıydı bu durumda kaçırma ihtimali aklıma geldi ve role öyle yön verdim.

Edit: Rol için bilgi vermek amaçlı bu yorumu attım.

#11 - 03.04.2020 16:35
Selam dostum. Rolün öncesi ve sonrası hakkında eminim ki bir bilgiye sahip değilsin. Beniamino karakterini yaklaşık 45 dakika boyunca şehirde aradık önemli bir üyenin kaçırılmasından ötürü ki bu rol yine bizi ilgilendirir. Las Venturas çöllerinden tam o noktaya kadar şehirde dağılarak kendisini kovaladık. Daha sonrasında o bölgeye kaçtı ya da kendi geldi bilmiyorum. Onaylı bölge olup olmaması kovalamacanın yaşandığı gerçeğini değiştirmez. Bölge güvenli bölge değil ki Beniamino karakteri oraya kaçsın. Beniamino karakteri bomba yerleştirdiğini söyledi ve kendisiyle birlikte Emily karakterinin CK olduğunu yazdı. Biz kendi aramızda onu çözdük. Bölgeye herhangi bir baskın olmadı Bölgenizin onaylı olması sizin orada tanrı olduğunuzu göstermiyor. Ki zaten Emily'i o araçtan alır almaz sırf bu tarz bir şikayet açılmaması için bölgeyi 20 saniyede boşalttık. Basit sebeplerle şikayet açmayın lütfen. Buyrun, cevabınızı bekliyorum.

Bu arada bu yazıyı yeni okuma fırsatım oldu, oraya kaçmamıştım arabaya beş araç çarpıp bozduğunuz için araba orada durdu.

#12 - 03.04.2020 16:43
Selam dostum. Rolün öncesi ve sonrası hakkında eminim ki bir bilgiye sahip değilsin. Beniamino karakterini yaklaşık 45 dakika boyunca şehirde aradık önemli bir üyenin kaçırılmasından ötürü ki bu rol yine bizi ilgilendirir. Las Venturas çöllerinden tam o noktaya kadar şehirde dağılarak kendisini kovaladık. Daha sonrasında o bölgeye kaçtı ya da kendi geldi bilmiyorum. Onaylı bölge olup olmaması kovalamacanın yaşandığı gerçeğini değiştirmez. Bölge güvenli bölge değil ki Beniamino karakteri oraya kaçsın. Beniamino karakteri bomba yerleştirdiğini söyledi ve kendisiyle birlikte Emily karakterinin CK olduğunu yazdı. Biz kendi aramızda onu çözdük. Bölgeye herhangi bir baskın olmadı Bölgenizin onaylı olması sizin orada tanrı olduğunuzu göstermiyor. Ki zaten Emily'i o araçtan alır almaz sırf bu tarz bir şikayet açılmaması için bölgeyi 20 saniyede boşalttık. Basit sebeplerle şikayet açmayın lütfen. Buyrun, cevabınızı bekliyorum.

Bu arada bu yazıyı yeni okuma fırsatım oldu, oraya kaçmamıştım arabaya beş araç çarpıp bozduğunuz için araba orada durdu.

Yok hani öyle anlaşıldı, arabanın bozulduğunu farketmedim. IC olarak kaçırılma şüphesiyle önce Dillimore, sonra Fort Carson ve Venturas çöllerinde yine IC telefonla haberleşmeler sayesinde seni bulduk. Kaçmaya başlayınca zaten kovaladık.
Bizim içinde seninle olan rolde sorun yok. Üst mesajdaki bilgilendirmen için teşekkür ederim. @Justice
« Son Düzenleme: 03.04.2020 16:48 Feold »

#13 - 12.04.2020 04:28
Olay çözüldüğüne göre kilit.