Konu: [04.04.2020] Vincenzo_İmperioli  (Okunma sayısı 631 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 04.04.2020 19:52
Benim sana açtığım şikayet RK ve rolden kaçmak için /q ben sana mixing yapıyorsun diye bir şikayet açmadım, seni yaralıya düşürüyorum polisler gelip seni tutuklıyacakken ne hikmetse oyundan çıkıyorsun, ardından tekrar stadyum bölgesinde çatışmaya girip birdaha yere düşüyorsun ardından araba sürüp palomino creeke gelip oradada ateş açmaya devam ediyorsun burada hiçbir rk kural ihlalini tanımıyorsun ve 3 kere yere düştüğün halde hala hala gelip ateş açıp ölüyorsun.
« Son Düzenleme: 04.04.2020 19:55 Alberto35 »

#11 - 04.04.2020 19:54
/Q yok, hala anlatamıyorum. Oyundan çıkış yapın ve chatinize yansıyan metni okuyun. Oyundan atıldım ve oyuna döndüğümde ise kimse yanımda yoktu. Bende buna göre rolümü sürdürdüm. Bana kick'i atan @Kovalanke kendisi zaten bunu aktarır. Neyin davasını çözmeyi deniyorsunuz, bunu anlayamadım. Elimde AK, yerde ve bilerek q attığıma dair ss'niz var ise bunu paylaşın. Ben sadece atıldığımın görüntüsünü görüyorum?

#12 - 04.04.2020 19:58
/Q yok, hala anlatamıyorum. Oyundan çıkış yapın ve chatinize yansıyan metni okuyun. Oyundan atıldım ve oyuna döndüğümde ise kimse yanımda yoktu. Bende buna göre rolümü sürdürdüm. Bana kick'i atan @Kovalanke kendisi zaten bunu aktarır. Neyin davasını çözmeyi deniyorsunuz, bunu anlayamadım. Elimde AK, yerde ve bilerek q attığıma dair ss'niz var ise bunu paylaşın. Ben sadece atıldığımın görüntüsünü görüyorum?
Madem oyundan atıldın, arkadaşlar orada tam 10-15 dakika bir süre beklemişler. Sen tekrar oyuna girmiyorsun, gün içerisinde 3 kere yaralıya düştün. Log kontrolleri yapılabilir, hala çatışma rollerine katılıyorsun.

#13 - 04.04.2020 20:00
Açıklaması gayet açık, oyunum crash buguna girdi ve giremedim. Girmeye her çalıştığım da bugtaydı. Sunucunun genel bir sıkıntısından ötürü mü zan altında tutulacağım? @Creon zaten bu sorunumu biliyor ve bunu çözmek için defalarca kez beraber uğraş verdik. Girebildiğim vakitte girişimi yaptım. Ardından SÜREKLİ RP devam ettim. Başka açıklamaya gerek duymayacağım. Şikayet sonuçlanana dek bekliyoruz..

#14 - 04.04.2020 20:01
Açıklaması gayet açık, oyunum crash buguna girdi ve giremedim. Girmeye her çalıştığım da bugtaydı. Sunucunun genel bir sıkıntısından ötürü mü zan altında tutulacağım? @Creon zaten bu sorunumu biliyor ve bunu çözmek için defalarca kez beraber uğraş verdik. Girebildiğim vakitte girişimi yaptım. Ardından SÜREKLİ RP devam ettim. Başka açıklamaya gerek duymayacağım. Şikayet sonuçlanana dek bekliyoruz..
RK ihlali hakkında hala bir savunman yok.

« Son Düzenleme: 04.04.2020 20:21 Safavid »

#15 - 06.04.2020 18:42
Kişinin isim değiştirdiğini duydum, kişinin üstünde ak47 vardı ona el koyulup gerekli yasadan sevk edilecekti ama isim değiştirmiş. Eğer bir ceza uygulanacaksa yetkili bunu göz önünde bulundurabilir.

#16 - 08.04.2020 22:32
Karşı tarafın oyuna girdikten sonra role devam etmek için karşısındaki insanları bilgilendirmesi gerekirdi, bu yüzden rolden kaçmaktan dolayı ceza aldı ve normal ceza üstüne ek olarak hapis yatacağı süre tabiri caizse düşük bütçeyle eklendi. İsim değiştirme durumu söz konusu olduğundan yeni karakterine ceza uygulandı.