Ben il-legal birlik kurallarına baktığım zaman "bir oyuncunun bir seviyeyken il-legal rollere girişmesi yasaktır" yazısını göremedim. Acaba bana kurallardan alıntı yaparak nerede olduğunu gösterebilir misiniz? Madem böyle bir kural var, peki neden bir seviye oyuncuların il-legal birliklere sistemsel katılımı serbest oluyor?
Ek olarak rolde sadece size iki-üç dayak attım o kadar, size silah ile ateş etsem veya çatışmaya katılsam haklı olma payınız vardı. Prospectim ve kendimi kanıtlamam gerekiyordu, IC olarak verilen emre uydum. Son olarak, kurban durumundaki kişi ve kaybeden taraf sizsiniz biz değiliz. Sizi serbest bıraktık ve sanki kazanan taraf siz esir tutulan taraf bizmiş gibi roller savurdunuz. Sizi serbest bıraktık, rahat-rahat hakaret ettiniz. Bir seviye olmamı fırsat görerek IC olarak rolde hakaretler savuruyorsunuz(sistemsel yaralıya düştükten sonra) bu da benim size saldırmamı gerektirdi. Sizi serbest bıraktık, buna rağmen (yarın burada olursanız kahve içmeye gelirim, hastaneye gitmelisin, çekilen fotoğraflardan bir çıktı da ben alırım) tarzı söylemlerde bulunup rahatça ayrılmayı mı düşündünüz? Madem bir role kalkışıyorsunuz arkasında duracaksınız, karşı tarafın açıklarını kollayıp anında foruma girip şikayet oluşturmayacaksınız. Gerekli kanıtlarımı aşağıya bırakacağım, ardından da şikayet oluşturacağım.