Konu: [26.03.2020] Toplu Şikayet  (Okunma sayısı 412 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 27.03.2020 04:10
Arkadaşım ss editleyecekseniz, başka bir işe bakacaksanız niye oyuna giriyorsunuz. Role play sunucusundasiniz her dakika role dönebilir. Sizin Afk olmanız bizim problemimiz değil. Bu 15 20 saniye Afk kaldım demeyin zaten mekana geldik bir dakika bekledik sizi sırayla geldiniz.

İki şikayet altında ayni konuları tartışıyoruz. GB dediğiniz yerde siz brawl yaptınız biz de karşılık verdik. Sistemsel olarak düşmedigimiz için size karşılık verebiliriz. 

Şu yaptığında çok komikti, aracın motoru bozuldu tamir ettirmek için önündeki arkadaşa PM den "aracıma çarpar misin tamirhane ye girsin" yazmanda komik. Role play bunun neresinde ? Tamir ettirip aracını kaçacaktin böyle bir yöntemle :D

Özet şu: bu şikayetlerde eğer güvenli bölgeden dolayı şikayet actiysaniz cignediginiz kurallar şunlar :
- b den rol bölme
- Aktif rolde Afk kalma
- Aktif rolde oyundan ayrılma
- GB ihlali
- Mix

Benim yazacaklarım bunlar.
« Son Düzenleme: 27.03.2020 04:17 cheerif »

#11 - 27.03.2020 10:58
Size(Nikolay bu "size" tanımına dahil değil) /q attınız demedim, rol boyunca bir şey yapmamıza izin vermeyip afk kalarak polisin müdahalesini beklediniz. (Ya da arkadaşlarınızı çağırdınız ve bekliyordunuz bilemem artık.)
Dostum oalyı olayı çarpıtmayı acilen bırakman lazım benim ve Radomir olduğu bölgede polisi görme imkanımız  yok ki zaten düşmüşümz yerdeyiz bence biraz daha mantıklı olmalısın ki afk atarken max 10-15sn afk atılıyor buna ek olarak siz giderken atılıyor hiçbir şekilde aktif bir rol yok ortada.

#12 - 27.03.2020 11:26
Ne kadar polis çevirmesi olsada gelmediler mi? gelmediler.  Boş boş iftira atmayı bırakın derim :D

#13 - 27.03.2020 11:59
Size(Nikolay bu "size" tanımına dahil değil) /q attınız demedim, rol boyunca bir şey yapmamıza izin vermeyip afk kalarak polisin müdahalesini beklediniz. (Ya da arkadaşlarınızı çağırdınız ve bekliyordunuz bilemem artık.)

Ne olduğundan emin bile değilsin  "(Ya da arkadaşlarınızı çağırdınız ve bekliyordunuz bilemem artık.)"

#14 - 27.03.2020 14:03
yaralı konumdayken be rolü yapabilirdimki kardeşim alta alıp bandicam açtım yaralım bittiğinde kimse yoktu maksimum 10 saniye sürdü

#15 - 27.03.2020 14:20
Roller karşılıklı olarak iptal edilmiştir.

#16 - 27.03.2020 14:26
Roller karşılıklı olarak iptal edilmiştir. Konuyu açan arkadaş kaldıracaktır. İsterseniz şimdi kaldırın, isterseniz kaldırmasını bekleyin.

Şikayetimi geri çekiyorum karşı tarafta aynı şekilde çekiyor.

Wio

*
v2 Oyuncusu
#17 - 27.03.2020 17:31
İyi çekeyim ben de.