Konu: [21.03.2020- Armando Eldridge @dayı] Hile kullanımı  (Okunma sayısı 231 defa)

#0 - 21.03.2020 18:48
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Armando_Eldridge, @dayı
Olaya dahil olan şahit karakter adı:-
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: -

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ile aramızda bir çatışma yaşandı, kendisi yaralı kural ihlalini fazlası ile suistimal etti. Üstüne üstlük kişinin youtube kanalındaki son videosunda hile kullandığı açık ve net bir şekilde belil oluyor. Kilitlenme süreleri, 0.5'e alıp izlerseniz anlaşılıyor; 0.24,0.31'den sonra Fernando_Camillo karakterine ateş açtığı kısım,0.51'den sonra Desmond_Dufresne karakterini düşürdüğü anda arkadaki Dean_Cadena'a kayıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 
"dikkatli bir şekilde izlemenizi rica ediyorum"
Ek açıklamalar(varsa): Kişinin daha önce de yasaklandığı forum profilinde görünüyor. Profil linki tekrardan; https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=1836. Bu arada kişinin orjinal videosunun linkini buraya bırakıyorum, kendisi çarpıtmaya çalışabilir;

« Son Düzenleme: 21.03.2020 20:04 akegod5000 »

#1 - 21.03.2020 21:04
Madem aimbot kullanıyorum 0.49'da neden aimim sabit kalmıyor? Hadi bunuda açıkla kardeşim, düştünüz diye hileden şikayet açıp durmayın, gidin kanalımdaki videolarımı izleyin ben hayatım boyunca aimbot hilesi kullanmamış bir insanım, ki hile kullansam kendi KANALIMA VİDEOSUNU ATMAZDIM.Hiç bir şekilde hile programı kullanmadım OOC kin ile açıldığını düşünüyorum sıkıntı yok admin kararını bekleyebiliriz, youtubedeki videolarımada bakılabilir kaç vs kaç çatıştığımı. Videoda zaten herşey net belli olur açtığınız şikayetler tamamen OOC kine dayalı, silah için oynamayın bu oyunu.
« Son Düzenleme: 21.03.2020 21:10 dayı »

#2 - 21.03.2020 21:50
Videonun tamamında neredeyse adım geçtiği için ve Armando yakın arkadaşım olduğu için bir şey yazıyorum normalde yazmayacaktım fakat içim rahat etmedi ve yazmak istedim kusura bakmayın.
Aimbot belirli bir tuşla açılıp kapatılan bir hiledir çoğunlukla açtığınız zaman aimbot on yazar ekranda eğer gizli bir hileyse de arkadaşımın her insanda olduğu gibi on parmağı var w a s d tuşlarına basarken ve diğer iki parmağı ile mausu tutarken o tuşlara basması ve birinde hileli vuruş yapıpta birinde hilesiz vuruş yapması gibi bir şeyin söz konusu olduğunu düşünmüyorum. Sicilinde bir şeyler olabilir fakat bu aimbot açtığı anlamına gelmiyor dostum.
Videoda herhangi bir kesit söz konusu değil vuruşlar esnasında ve gördüğünüz gibi şöyle bir durumda var mesela kameranızı arkadaki adama çeviriyorsunuz ama diğer tarafa dönüksünüz birden sağ click yaptığınız anda silahla birlikte o tarafa yöneliyorsunuz arkadaşımın hızla yaptığıda tam olarak bu.

Bana şimdi avukatımısın tarzında üstüne vazife olmayan şeylere karışma tarzında ithamlarda bulunacaksınız ama birebir şahit olduğum için ve arkadaşım biraz sinirli davranıp savunma yazdığından dolayı daha net ve açıklayıcı bir savunma yazmak istedim. Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum açıkcası okuduğunuz için teşekkürler. İyi forumlar iyi roller.

SENİ EKLEMİŞ MİYİM?

#3 - 21.03.2020 21:51
Gerekli kanıtları sunduğumu düşünüyorum, yetkili kararı bekleyeceğim.

#4 - 21.03.2020 23:36
Videoda her şey açık ve net, hile falanda gözükmüyor, yetkili kişi inceleyip doğru kararı verir.Boşa şikayet açmışsın, neyse yetkili kararı bekliyorum..

#5 - 22.03.2020 00:21
Videoda her şey açık ve net, hile falanda gözükmüyor, yetkili kişi inceleyip doğru kararı verir.Boşa şikayet açmışsın, neyse yetkili kararı bekliyorum..

"Boşa şikayet açmışsın" ?

#6 - 25.03.2020 18:46
Kişi yasaklı olduğu için arşiv.