Konu: RK Kural İhlali, Emotesiz Saldırı (Maxwell Eldridge)  (Okunma sayısı 378 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.03.2020 16:33
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maxwell_Eldridge @dayı 
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Videoda ve SS'lerde var, Alfred Astolfo @Dragona
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:Videoda ve SS'lerde var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 2.2) ÇATIŞMA
Çatışmalarda ateşli silah kullanmak serbesttir.
Bir bölgede çatışma yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun çatışmaya katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler., NC atılsa bile 8 saat çatışma rolüne girilemez. 15-) SİLAH KURALLARI

Silah ile yapılacak rollerde belirtilecek çıkartma, ateş etme emoteleri uzun mesafe chatte gözükecek emoteler ile kabul edilir. Süreli ve karakter üstü emoteler kabul edilmez. Silah çıkartma, ateş etme gibi emote zorunlulukları aşağıda belirtildiği gibidir, karşı tarafın görmesi için çıkartma işlemi uzakta yapıldıysa bile ateş etmeyi kişinin görebileceği yakınlıkta belirtmeniz gerekir.
Saldıran taraf için ilk saldırı anında emote ile belirtmesi zorunludur. Silah çıkartma emotesi saldıran taraf için ufak silahlar bile olsa şarttır.
Savunan taraf için cepte taşınamayacak silahları emote ile belirtmeden kullanamazlar. Bunlar haricinde kalan tabanca, uzi, kısa bıçak, jop, tazer, biber gazı gibi silahları emote belirtmeden doğrudan sistemsel olarak kullanabilir.

Ateşli silah kullanan bir kişinin üzerine bıçak vb. ekipmanlarla koşmak non-rp veya fear rp ihlali olarak değerlendirilir. Kişiler bu gibi durumlarda karşı saldırıya geçmek yerine savunma halinde kalması gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bulunduğumuz mahallede bir çatışma çıkmış ve Maxwell karakteri sistemsel olarak yaralı duruma düşmüştü.Süresi dolunca tekrar kalkıp ateş etmeye başladı.(Ayrıca bu olaydan 30-45 dk önce biz bu arkadaşı CK'ladık, NC atıp tekrar bize ateş etti.)(SS'lerde görüldüğü gibide arkadaş bana İdlewood'da emotesiz ateş ediyor.)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://i.hizliresim.com/1An2L0.png
 https://i.hizliresim.com/TtcSHE.png

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaş aynı kural ihlalini 2. kez yapıyor. Aynı olay bundan 2 gün öncede yaşanmıştı. O olayda silahıma el konulup 260 dakika IC Hapis yemiştim. Artık zevk alamıyorum. Gerekli cezanın verilmesini talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 23.03.2020 16:56 phobia »

#1 - 23.03.2020 16:37
Şahitliğimi onaylıyorum. Bu nece güçtür yiğidim?

#2 - 23.03.2020 16:39
Şahitliğimi onaylıyorum, videoda bazı yerler gösterilmemiş, kişi bizlere sıktıktan sonra polisler geliyor ve adam bunny yaparak ortamdan uzaklaşıyor

#3 - 23.03.2020 17:13
1 el ateş ettim, oda yerdeki adama geldi. Sonrasında zaten LSPD tarafından alındım.Yani kimseyi düşürmedim, touchpad ile kaynaklı bir sorundur.İyi roller dilerim yinede adminin kararı benim için değerli.

#4 - 23.03.2020 17:19
1 el ateş ettim, oda yerdeki adama geldi. Sonrasında zaten LSPD tarafından alındım.Yani kimseyi düşürmedim, touchpad ile kaynaklı bir sorundur.İyi roller dilerim yinede adminin kararı benim için değerli.

:d

#5 - 23.03.2020 17:20
Bir ateş etmedin, daha fazla sıktın. Loglarda görünebilirse bakılsın. Touchpad olduysa neden çatışmadaki gibi sağa sola hareket ediyorsun? Yalan söylemeye devam ediyorsun, bilerek ateş sıktığın ortada. Hem peki bir el ateş ettiysen PD üyeleri neden seni vurdu?

Bu da benim gözümden bir SS, görünmemesinin sebebi tam SS alınca vurulması.

https://www.upload.ee/image/11320978/sa-mp-036.png
« Son Düzenleme: 23.03.2020 17:25 bakhtiyar »

#6 - 24.03.2020 01:45
Şahitliğimi onaylıyorum.

#7 - 24.03.2020 12:32
Maxwell Eldridge cezalandırıldı.