Geçtiğimiz günlerde bir para verilerek sürekli sim-kart alma izni verilmiş ve karakterlerin simkart değişikliği yapabildiklerini fark ettim. Fakat, bu sistem suistimal edilerek 25$ ödenmeye başlanıp kendilerine özel numara gelene kadar durmayacak insanlarıda bir nevii ortaya çıkarabiliyor, suistimal edilebilecek bir durum. Arkadaşların il-legal rol çeşitliliği için istediklerini varsayarak buna şu şekilde bir sistem düşüncesi sunmak istedim. Karakter elektronik markete girerek bir kart kiralayabilecek, bu kartın saati olacak örn; 2-3 saat gibi, kiraladığı sim-kart random bir numara verecek. Bir karakter maksimum 1 kart kiralayabilir ve süresi bittiğinde farklı bir karta geçiş sağlayarak random bir numara alabilir. Arama yaptığı süreçte chat ekranında veya telefonda hangi numarayla aransın, 1 asıl 2 kiralık kart tarzında bir durumla bu durumun arama şekli de değişmiş olabiliyor. Bu tarz olursa daha mükemmel olur ve kendi numaramızı IC olarak verdiğimiz dostlarımıza günde 10 tane değiştirerek farklı işlere girişme gereği olduğunu düşünmüyorum. Bir süre sonra değiştirilmek istenirse, her karakter NC atımında 1 simkart alma hakkımız olur ve bunun dışında özel numara alabiliriz.