Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Derek_Kendrick ,
@SeamOlaya dahil olan şahit karakter adı: ((Car Jacking durumunda kimse yok ))
Bizi gördüğünde afk bırakmasına dahil olan oyuncular : Nikolay_Milanov , Daryl_Reedus, Edward_Clay ve Losef_Tarasov
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.03.2020, 13.17 - 13.37
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Car Jacking, Aktif rolde AFK , GBI bölgeye sığınma (kuralları okudum sıkabilirdim fakat bir sürü oyuncu vardı bu yüzden sıkmadım)
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 1.ss Valachi şirketinin önünde aracımla bekliyordum, arkadaş geldi ilk önce yanıma oturduğunu sandım IC olarak ne yaptığını sorucaktım o an aracın sürücü koltuğuna geçti (g bastığını sandım f basmış) ve aracı elimden alıp kaçırdı.
2.ss Aracın bulunduğu konuma gittik, kişinin karşı adaya yüzdüğünü sandık arkadaşlarım oraya doğru yüzmeye başladı bende tam yüzmeye başlarken arkama baktım aracı yine çaldı arkadaş o ara relog atmış sslerdende anlayabilirsiniz idsine bakarak. arkadaşımı arayıp "siyah elegy dolar jantlı görürsen önüne kes aracım çalındı" dedim. Arkadaşım konum istedi benden attım arkadaşım geldiğinde, GPS üzerinden aracın yerini tekrar buldum ve yanına gittik (balıkçıya)
3.ss Bu sste arkadaş balık tutuyordu(2 kere yaptı biz uzaktan izlediğimizde sste animasyonu görebilirsiniz zaten), bizim gördüğümüzü gelince afk bıraktı veya afk gibi davrandı.
4.ss Bu sste ise arkadaş afk bıraktığının kanıtı 5 dakika falan bekledik halen böyleydi biz gittiğimizde afk rolünden çıkmış (bu arada alt + tab atmamış halde afk bırakmış)
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1.ss
2.ss
Adayı gördüğümüz ss: spoiler içinde
3.ss
4.ss