Konu: [22.03.2020] Derek_Kendrick  (Okunma sayısı 404 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.03.2020 14:43
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Derek_Kendrick , @Seam

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ((Car Jacking durumunda kimse yok ))
Bizi gördüğünde afk bırakmasına dahil olan oyuncular : Nikolay_Milanov , Daryl_Reedus, Edward_Clay ve Losef_Tarasov
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.03.2020, 13.17 - 13.37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Car Jacking, Aktif rolde AFK , GBI bölgeye sığınma (kuralları okudum sıkabilirdim fakat bir sürü oyuncu vardı bu yüzden sıkmadım)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
1.ss Valachi şirketinin önünde aracımla bekliyordum, arkadaş geldi ilk önce yanıma oturduğunu sandım IC olarak ne yaptığını sorucaktım o an aracın sürücü koltuğuna geçti (g bastığını sandım f basmış) ve aracı elimden alıp kaçırdı.

2.ss Aracın bulunduğu konuma gittik, kişinin karşı adaya yüzdüğünü sandık arkadaşlarım oraya doğru yüzmeye başladı bende tam yüzmeye başlarken arkama baktım aracı yine çaldı arkadaş o ara relog atmış sslerdende anlayabilirsiniz idsine bakarak. arkadaşımı arayıp "siyah elegy dolar jantlı görürsen önüne kes aracım çalındı" dedim. Arkadaşım konum istedi benden attım arkadaşım geldiğinde, GPS üzerinden aracın yerini tekrar  buldum ve yanına gittik (balıkçıya)

3.ss Bu sste arkadaş balık tutuyordu(2 kere yaptı biz uzaktan izlediğimizde sste animasyonu görebilirsiniz zaten), bizim gördüğümüzü gelince afk bıraktı veya afk gibi davrandı.

4.ss Bu sste ise arkadaş afk bıraktığının kanıtı 5 dakika falan bekledik halen böyleydi biz gittiğimizde afk rolünden çıkmış (bu arada alt + tab atmamış halde afk bırakmış)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

1.ss

2.ss
Adayı gördüğümüz ss: spoiler içinde
Spoiler: GösterGizle

3.ss

4.ss

#1 - 22.03.2020 14:47
Şahitliğimi onaylıyorum bütün yazılanların arkasındayım.

#2 - 22.03.2020 14:59
Şahitliğimi onaylıyorum..

#3 - 22.03.2020 15:19
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 22.03.2020 18:25
Güzel kardeşim Güvenli bölgeye sığınmam için seninle bir rol geçmişim + olarak beni tehtit etmen lazımdı ikisinide yapmadın. Ve eklemek istiyorum aktif rolde AFK kalmam için seninle rol içerisinde bulunmam lazım ki bulunmadık orada sadece aktif rol ortamında afk var Aktif rol ortamında afk da kick sebebi. Rolle bir ilginiz olmadığı sürece şahitlik yazmanız bir şey ifade etmez. Zaten siz gelmeden öncede AFK ydım. + olarak 1Levelim.

#5 - 22.03.2020 19:26
Güzel kardeşim Güvenli bölgeye sığınmam için seninle bir rol geçmişim + olarak beni tehtit etmen lazımdı ikisinide yapmadın. Ve eklemek istiyorum aktif rolde AFK kalmam için seninle rol içerisinde bulunmam lazım ki bulunmadık orada sadece aktif rol ortamında afk var Aktif rol ortamında afk da kick sebebi. Rolle bir ilginiz olmadığı sürece şahitlik yazmanız bir şey ifade etmez. Zaten siz gelmeden öncede AFK ydım. + olarak 1Levelim.

Dostum, car jacked yapıyorsun aracimi rolsuz emotsuz alip kaçıyorsun amacin belli troll yapmak için girmişsin suncuya. Aracimi çalman seninle role girmek icin yeterli olduğunu düşünüyorum. Siz gelmeden önce afktim demişsin sikayettede yazdim uzaktan izledik 2 kere baliktut yaptin biz gelince afk biraktin. 1 level olman bir şey değiştirmez illegal role girmişsin zaten.
Şikayetimi düzgün okumamissin belli oluyor "Rolle bir ilginiz olmadığı sürece şahitlik yazmanız bir şey ifade etmez" demişsin, zaten şikayette belirtiyorum ilk ssde şahit yok diger afk biraktigin yerde şahit var lütfen şu şikayeti okuyup savunmanizi yapiniz.
(Düzenlendi)
« Son Düzenleme: 22.03.2020 19:50 Fabrodo »

#6 - 22.03.2020 20:24
Şahitliğimi onaylıyorum.

#7 - 23.03.2020 01:19
+ olarak SS de sana CJ attığım görünmüyor CJ, CJ diyip duruyon

#8 - 23.03.2020 11:23
+ olarak SS de sana CJ attığım görünmüyor CJ, CJ diyip duruyon
CJ atıyorsun üstüne yalan söylüyorsun senin adına utanıyorum. Aciklamada dedigim gibi yine (keske okusaydin diye tekrarliyorum) g bastigini sandim ic olarak yazicaktim in diye baktim aractan attin beni o an f8 basabildim.

Arac benzin, km gibi bilgileri gösteriyor yalan söylediğini buradan kanitlaniliyor ayrica kamera acisindandanda bariz bir sekikde CJ durumu anlaşılıyor. Kendi kendini ele verdin dostum :/
« Son Düzenleme: 23.03.2020 11:26 Fabrodo »

#9 - 24.03.2020 12:27
Derek Kendrick karakteri CJ'den dolayı cezalandırıldı.