Konu: [23.03.2020 - Salvador_Santos G.B.İ-RETARTED RP-BUNNYHOPPİNG-EMOTESİZ SALDIRMA]  (Okunma sayısı 238 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.03.2020 17:52
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Salvador_Santos @sandeta06

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.03.2020 - 17:45-17:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel) BUNNYHOPPİNG VE RETARTEDRP İZİNSİZ E-RP - EMOTESİZ VURMA - MİXİNG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  23.03.2020 tarihinde Sahil taraflarında... Şahısla daha öncesinden kavga rolumuz geçti, ıc olarak şahısın kokusu pisti, bende ıc olarak dostum git bi yıkan ne pis herifsin dedim, sonra fısıldayarak gb bölgede küfür etti, daha sonra da neden küfür ettiğini sormaya gittiğim de emotesiz bir şekil de saldırdı ve beni yaraladı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Bu kardeşimiz diğer insanlara da sürekli bu bölgeler de böyle roller sergiliyor. En ağır ceza almasını talep ediyorum.
Diğer insanlara da yaptığına dair kanıtlar:(Fazladan şikayet açmak istemedik gereksiz olurdu) İzinsiz E-RP de var.

« Son Düzenleme: 23.03.2020 18:45 CihatBaba31 »

#1 - 23.03.2020 18:22
Selamun aleyküm.Birincisi biz sizinle zaten IC düşmandık.Gelip bana laf attın bende sana küfür ettim farkettiysen.Sonucta IC bir düşmanız. Sonra sen beni kovaladın vurmaya başladın.Bende sana vurmaya başlayınca hemen ss alıp şikayet açmıssın.Seni ben dövdüysem niye kaçayım zaten ilk başta.Sen gelip vurmaya başladın.

IC DÜŞMANLIGIN KANITI : https://i.hizliresim.com/jsdDwu.png

#2 - 23.03.2020 18:25
Aleyküm selam 1. olarak ben senin yanına konuşmaya geldim birden vurmaya başladın. 2. olarak gb bölgede küfür edemessin agresif rol sergileyemezsin. 3. olarak kışkırtıcı bir söz söylemedim kötü koktuğunu söyledim ve attığın ss de mixing yaptığın barizce belli. Şahısın mixingten,retartedrp,g.b.i ihlali ve bunnyhoppingden ceza almasını talep ediyorum ilgilenecek yetkili bunu okusun.Ve bug da var motora binin vuramaz yazmışsın.

Silerse diye yedek kaydettim.
« Son Düzenleme: 23.03.2020 18:28 CihatBaba31 »

#3 - 24.03.2020 12:29
Salvador Santos karakteri MIX ve GBI'den dolayı cezalandırılmıştır.