Merhaba, "kendisinin söylediğine göre" kendisi bir youtuber ve sunucuyu denemek için ve milletin sabrını zorlamak için girmiş belli ki, 2 iletisi var forumda biri de bu

bizim gibi v1'den beri emek veren adamlara denk gelmesi yazık oldu, arkadaş sadece kuralları okumuş ve hayatında rol yapmamış gibi davranıyor, yok ben ayaklarını tutarken neden sana dönmemişim falan filan sudan sebebpler, saten rolde 2 tane 190cm 100 kilo adam olarak kendisini taşırken ikide bir /do bölüp "omuz attım canı acıdı mı?" falan yazıyor iki de bir "/me tepinir ve adamın üstüne atlayarak yere düşürür" falan yazıyor, üstelik ısrarla sistemsel ve rolsel olarak bizi düşürmen imkansız dememize rağmen, neyse zaten arkadaş bolca bu tür saçma roller yapmış bir youtuber, kendini ayrıcalıklı sanıyor, 4 yıldır samp da bana en fazla 2 defa şikayet açılmıştır biri de bu. Cherry ve Balvenie adminlerin karar vermesini kolaylaştırmak için bunu da buraya bırakayım, cidden emeğimize yazık, zaten aracımızı çalıp denize atınca polise götürecektik, baktık her bir şeye kılıf uyduruyor oyalıyor, bir yandan da mg yapıyor ayrıca arkadaşı araçla uzaktan takip ediyor falan pm atıp bıraktık rolü,o anda bize pm olarak spam atıyordu kendisi, çünkü böyle mentalite ile rol yapanlarla uğraşmak cidden yorucu... ayrıca yaralandıktan sonra yerden kalkarken emote vermeyi bu sunucuda hiç yapmadım yapanı da görmedim öyle birşey olmadığını düşünüyorum, kılıf bulmaya devam : )
youtube.com/user/mesutonalmc