Evet arkadaşlar, kendi kendime sorunun çözümünü buldum:
İlk olarak:
- Oyununuz Türkçe ise "Seçenekler" kısmına, İngilizce ise "Settings" kısmına girin.
- Oyununuz Türkçe ise "Görüntü Ayarları" kısmına, İngilizce ise "Display Settings" kısmına girin.
- Oyununuz Türkçe ise "Gelişmiş" kısmına, İngilizce ise "Advanced" kısmına girin.
- Oyununuz Türkçe ise "Çerçeve Limiti" kısmı "Açık" bir hâl içerisinde olur, onu "Kapalı" hâle getirin. Oyununuz İngilizce ise "Framer Limiter" kısmı "ON" dur, onu "OFF" yapın.
İkinci olarak:
- Masaüstü yerinize gelin, boş bir yere sağ tıklayın ve şöyle bir görüntü çıkacaktır:

Not: Bu görüntünün çıkması için "AMD Radeon Ayarları" nı internetten güncel olarak yüklemelisiniz. Yüklediğinizde kendisi otomatik ayarlar yapacaktır ve böyle bir görüntü ortaya çıkacaktır boş yere sağ tıkladığınızda. İlk yüklediğinizde bu ekran kartı ayarlarının dili İngilizce olacaktır, onu Türkçe yapmayı unutmayın. Aksi hâl içerisinde zorlanırsınız.
- "Radeon Ayarları" kısmına tıklayın.
- Giriş yapın ve karşınıza çıkan ekrandan en soldaki "Oyun" seçeneğine basın:

- Karşınıza en son oynadığınız oyunların profilleri çıkacaktır:

Not: Eğer GTA SA yoksa, sağ üstten exe'sinin nerede kayıtlı olduğunu bularak ekleme yapabilirsiniz.
- Ekleme yaptıktan sonra veya ekliyse GTA SA'nın üzerine iki defa çift tıklayın:

- Böyle bir yer gelecektir ve burada ben düzelmesi için ayarladığım birkaç ayar var, kendi ayarlarınızda bunlar değişik olacaktır mutlaka benim ayarlarının harfi harfine göre ayarlamalısınız.
- En aşağı indiğinizde ise sizi bir kare hızı karşılayacak:

- Bunu sisteminize göre ayarlayın, ortalama "100" olması gerekli eğer performanstan biraz götürmesini istiyorsanız bunu "150" ye sabitleyin.
Not: Bunlar benim Asus AMD ekran kartımın modülüne göre gerçekleşmiştir, siz de farklı olabilir. Bu sorunu yaşayanlar arkadaşlarına bu benim bulduğum çözümü önerebilirler. Konu kilit, yardımlarınız için teşekkürler.