Konu: Marcus_Swells  (Okunma sayısı 79 defa)

#0 - 20.03.2020 15:18
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marcus_Swells @kingisback

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alberto_Robinson @LANEWOLF55
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.03.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

CEZASI: Hapis.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şahıs sürekli /b bölüyor zaten Keddy admin /b böldüğü için cezalandırdı tekrar verileceğini sanmıyorum. Ss'te görüldüğü gibi arkadaş bana " olm " vs. diyor, OOC'den böyle konuşmak Ortak .Nezaket'e giriyor diye biliyorum ve sürekli bekle admin gelicek diyip rolü durdurmaya çalışıyor, bu da Sürekli Roleplay kural ihlali.:

KANITLAR:
https://hizliresim.com/1p8Jk9

Ek açıklamalar(varsa)

#1 - 20.03.2020 17:31
Öncelikle selamlar! Evet haklısın ortak nezaketimi az da olsa bozmuşum. Bu konuda sana %100 hak veriyorum, "OLM" kelimesi için senden özür dilerim fakat Sürekli ROLEPLAY konusuna gelirsek, ben Keddy adlı adminle PM kanalıyla görüştüm bana rapor atmamı vs söyledi, rapor atarken role devam edemeyecektim. O yüzden sana "Admin geliyor, bekle." yazdım. Bu konuda sana %100 hak tanıyorum, haklısın dostum. İyi eğlenceler, bu arada silah doğrultan adama zıplayarak koşmamak gerekiyor, tavsiyemdir. Gerçekte denemeni önermem. Karakterimi yasaklattım, iyi eğlenceler dilerim. Yeni karakterle yeni roller yapacağım. Tekrardan özür dilerim.

#2 - 20.03.2020 22:01
Robert Dunning hatasını anlayıp özür dilediği için işlem yapılmayacak.
(Aynı tür şikayetten ikinci kez açılırsa almanız gereken cezanın iki katını alacaksınız.)