Konu: [18.03.2020] Fernando Camillo,Henry Rodriguez /DM, RK, Hatalı emote, /b, /q  (Okunma sayısı 217 defa)

#0 - 18.03.2020 01:00
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:: Fernando Camillo @Xiest Henry Rodriguez
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Elena Pierro @ayberkyldrm_ Richard Petrucci@feller Joseph Vallario ~TitaN
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.03.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM, RK, Hatalı emote, /b, /q
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: James Castellazzo adlı karakterim ile Fernando'ların mekanlarını basarak onları vurmuştuk ve daha sonra Philip Casso adlı karakterimle hiç ne diyaloğa ne de yüzünü gördüğüm herif beni vuruyor, ayrıca diğer ihlallerde var.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Burada şahısı farklı karakterimde vurduk. Gördüğünüz SS'de onca adamımız silahlı fakat adam Fear RP diye birşey uygulamıyor.

Gördüğünüz SS'de onca adamımız silahlı fakat adam Fear RP diye birşey uygulamıyor.

Henry burada internetin fişini çekiyor.

Yan karakterimde şahış beni düşürüyor (SS'i tam çekemedim fakat loglardan ve ya log sslerinden bakarak anlayabilirsiniz)

Ek açıklamalar(varsa):Kişilerin yeterli seviyede rol bilgisi olduğunu düşünmüyorum.

« Son Düzenleme: 18.03.2020 14:17 Barzini »

#1 - 18.03.2020 14:51
Birinci olarak orada silah kural ihlali yapıyorsunuz ve kendimi savunmak zorundayım 2. olarak ortada bir DM bulunmamaktadır Siz bize mekanda DM attınız hiç bir IC düşmanlık bulunmamasına rağmen OOC düşmanlık olduğu için mekanımızda bize sıktı şahıslar. Orada Kendi şahsım adına konuşuyorum. Ne DM yaptım ne q attım ne başka bir şey kanıtlar yetersizdir fakat şahısların bana DM attıklarına dair kanıtı aşşağıya bırakıyorum hemen.
Ve ortada hatalı emote bulunmamaktadır.

https://i.hizliresim.com/SD6v9u.png Şahısların DM yaptığı kanıt. Hiç bir türlü IC düşmanlık bulunmamaktadır.

#2 - 18.03.2020 14:53
/q diye iftira attıkları yerde ben crash yiyorum.
Zeten hemen oyuna giriş sağlıyorum.
Fernando savunmasına katılıyorum.

#3 - 18.03.2020 14:53
SS lerde açılan şıkayet hakkında yeterli kanıt yok.Fernando'nun dediğine katılıyorum.

#4 - 18.03.2020 14:53
Şahısların attığı kanıtlar yetersizdir. Yukarıdaki attığım ss'te her şey açık ortada gerekeni yetkili arkadaşlarımız yapsın. Şahıslarla hiç bir türlü IC düşmanlığımız bulunmamaktadır. Tekrardan belirteyim.

#5 - 18.03.2020 16:05
Birinci olarak orada silah kural ihlali yapıyorsunuz ve kendimi savunmak zorundayım 2. olarak ortada bir DM bulunmamaktadır Siz bize mekanda DM attınız hiç bir IC düşmanlık bulunmamasına rağmen OOC düşmanlık olduğu için mekanımızda bize sıktı şahıslar. Orada Kendi şahsım adına konuşuyorum. Ne DM yaptım ne q attım ne başka bir şey kanıtlar yetersizdir fakat şahısların bana DM attıklarına dair kanıtı aşşağıya bırakıyorum hemen.

https://i.hizliresim.com/SD6v9u.png Şahısların DM yaptığı kanıt. Hiç bir türlü IC düşmanlık bulunmamaktadır.
IC düşmanlık böyle başladı Joseph Vallario ve Adrian Lombardi sizin bölgenizden geçerken durduk yere silah çekmişsiniz ve ailevi küfür etmişsiniz. Özellikle küfür ettiğiniz kişiler birlik lideri(ikiside Soldier rütbesinde yani aile üyeleri), eğer Associate'lerden birisi etseydi siz haklıydınız, sizin mekana bu konuyu çözmek için gittik ve orada da sorun çıkardınız, Ortalıkta DM yoktur diyorsun, bak bakalım Philip Casso adlı karakter oradamıydı değil miydi? IC senle role bire girmedim ve ne gördüm ne de duydum. Yalan konuşmanında bir lüzumu yoktur umarım.
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 18.03.2020 16:13 Barzini »

#6 - 18.03.2020 16:07
Ha bu arada, IC biz sizi vurduğumuzda /b'den rolü bölmeye çalıştın ve /do'dan verdiğin hatalı emote hakkında savunman yok.

IC düşmanlık böyle başladı Joseph Vallario ve Adrian Lombardi sizin bölgenizden geçerken durduk yere silah çekmişsiniz ve ailevi küfür etmişsiniz. Özellikle küfür ettiğiniz kişiler birlik lideri(ikiside Soldier rütbesinde yani aile üyeleri), eğer Associate'lerden birisi etseydi siz haklıydınız, sizin mekana bu konuyu çözmek için gittik ve orada da sorun çıkardınız. Yalan konuşmanında bir lüzumu yoktur umarım.
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 18.03.2020 16:09 Barzini »

#7 - 18.03.2020 21:17
İncelenmek üzere kilit, karşılıklı tartışmalara girmeyin.