Konu: [13.02.2020] Toplu Şikayet  (Okunma sayısı 833 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 14.02.2020 02:56
Sadece rolün başında konum gönderme rolü yaptım, bu bir işe yaramadı zaten. Konum oradaki yerde kaldı. Olay sizin arkadaşıma rastlamanız ve onun sizi takibe alması. Orada bulmalarındaki en büyük etkende bu. Video yüklendiğinde zaten bunu sunacağız.
Arkadaşının bizi yol boyunca takip ettiğini kanıtlayabilir misin?
Sen etmediğini kanıtlayabilir misin? Daha fazla bir şey yazmayacağım. Video yarına veya bu geceye yüklenmiş olur.

#11 - 14.02.2020 02:59
Sadece rolün başında konum gönderme rolü yaptım, bu bir işe yaramadı zaten. Konum oradaki yerde kaldı. Olay sizin arkadaşıma rastlamanız ve onun sizi takibe alması. Orada bulmalarındaki en büyük etkende bu. Video yüklendiğinde zaten bunu sunacağız.
Arkadaşının bizi yol boyunca takip ettiğini kanıtlayabilir misin?
Sen etmediğini kanıtlayabilir misin? Daha fazla bir şey yazmayacağım. Video yarına veya bu geceye yüklenmiş olur.

Etmediğini kanıtlayamam fakat şüpheli durumda olan sizsiniz. Bunu sizin kanıtlamanız gerekiyor. Çat diye, kocaman LV haritasında nokta atışı yapmanız mükemmel...

#12 - 14.02.2020 11:01
Belli ki arkadaşların yaşı küçük ve fazla heyecanlılar. Olsun, keyifli. İlk olarak şikayet yanlış açıldı. Çakmaktaş devrindeki araçlara sahip değiliz, aracı kullanan tek bir kişidir. Araçtakiler "mixting"den etkilenmez. Normalde buraya bir savunma yazma girişiminde bile bulunmak istemezdim, OOC olarak rolü sürekli devam ettirme çabanız ve yaptığınız onca ihlale rağmen kendinizi ne sandığınızı anlayamıyorum. Siz yaptığınız her harekette en üstte olmuyorsunuz baylar. Evet, yakalanabilirsiniz. Evet, öldürülebilirsiniz. Bu konularda çok fazla kasılmanıza gerek yok. Bu oyunda herkes kural ihlali yapmıyor, bu zihniyete sahip olmanız gerek. Andrew'i kaçırdığınız yer çok bilindik bir yer ve Venturas'a gittiğiniz rolde bize geldi, bu Lucas tarafından sağlandı. Ne demiş büyüklerimiz senin güttüğün koyun kadar benim çoban... Uzun uzadıya yazmak bu konuya bakacak yetkilinin kafasını şişirmekten başka bir şey değildir. Diğer arkadaşların da belirttiği gibi, sizi aradığımızın kanıtı o videodur.

Tarafımdan başka bir yorum gelmeyecektir, iyi forumlar.

Alıntı
kan kaybım olduğundan dolayı, CK edilemeyeceğim için mecburen bırakmak zorunda kaldılar.

Bu arada seni bırakmak benim kararımdı ooc olarak fazlaca yazdın ve rol zevkimi bitirdin diye, istersem seni orda saatlerce tutabilirdim. (:
« Son Düzenleme: 14.02.2020 11:04 Creon »

#13 - 14.02.2020 12:06
Şahitliğimi onaylıyorum.

Kimse saniyesinde konum gönderemez, discorddan konuştukları apaçık ortada Andrew'in yaptığı ihlallerin çoğu bende var. Şimdi bende Andrew'e ayrı şikayet açacağım.

#14 - 14.02.2020 13:53

Nokta mı atış? İyi seyirler. İftiradan dolayı şikayet açılacaktır.
« Son Düzenleme: 14.02.2020 14:15 Walkas »

#15 - 14.02.2020 14:23
İftiradan dolayı şikayet mi? :D Tamam kessinlikle arkadaşın "Mix yaptığımızı farkettiler azıcık dolaşın videoda alın" demedi.

#16 - 14.02.2020 14:36
Savunma ve şikayet yorumları yeterli. İncelemek için biraz vakite ihtiyacımız olacak, şikayet yorumlara şuan için kapalı.

#17 - 02.03.2020 15:05
Kanıtlar belirtilen ihlaller için yetersiz görünüyor, şikayet kapatıldı.

Belirtilen ihlalleri kanıtlar ile tamamen desteklemelisiniz. Şüphe uyandırıcı eylemler kanıt olarak yer alamaz.