Belli ki arkadaşların yaşı küçük ve fazla heyecanlılar. Olsun, keyifli. İlk olarak şikayet yanlış açıldı. Çakmaktaş devrindeki araçlara sahip değiliz, aracı kullanan tek bir kişidir. Araçtakiler "mixting"den etkilenmez. Normalde buraya bir savunma yazma girişiminde bile bulunmak istemezdim, OOC olarak rolü sürekli devam ettirme çabanız ve yaptığınız onca ihlale rağmen kendinizi ne sandığınızı anlayamıyorum. Siz yaptığınız her harekette en üstte olmuyorsunuz baylar. Evet, yakalanabilirsiniz. Evet, öldürülebilirsiniz. Bu konularda çok fazla kasılmanıza gerek yok. Bu oyunda herkes kural ihlali yapmıyor, bu zihniyete sahip olmanız gerek. Andrew'i kaçırdığınız yer çok bilindik bir yer ve Venturas'a gittiğiniz rolde bize geldi, bu Lucas tarafından sağlandı. Ne demiş büyüklerimiz senin güttüğün koyun kadar benim çoban... Uzun uzadıya yazmak bu konuya bakacak yetkilinin kafasını şişirmekten başka bir şey değildir. Diğer arkadaşların da belirttiği gibi, sizi aradığımızın kanıtı o videodur.
Tarafımdan başka bir yorum gelmeyecektir, iyi forumlar.
kan kaybım olduğundan dolayı, CK edilemeyeceğim için mecburen bırakmak zorunda kaldılar.
Bu arada seni bırakmak benim kararımdı ooc olarak fazlaca yazdın ve rol zevkimi bitirdin diye, istersem seni orda saatlerce tutabilirdim. (: