Konu: Giuseppe Borelli  (Okunma sayısı 160 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.12.2019 19:14
Alıntı

Giuseppe Borelli

Giuseppe Borelli Kısaca Nasıl Biridir  ;

Giuseppe'i anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır. Boş konuşmayı sevmeyen. Sürekli bir iş peşinde koşmayı kendine yaşam ilkesi edinmiş. Hayatı dolu dolu yaşayan, aklına koyduğu bir işi sonuna kadar yürüten,yılmayıp, pes etmekten nefret eden. Kıvrak zekasıyla herhangi bir ortam içerisinde çok çabuk kendisini farkettirebilir bir yapıya sahip. Bayanlara karşı ilgili ama bir o kadar da güvensiz, Oldukça sosyalist olmasıyla beraber yakın çevresi tarafından son derece sevilen birisi. İş  ortamında ciddiyetten ödün vermeyip  gerektiğinde  eğlencesini dolu dolu yaşayan birisi. İnsanlar ile sıkı iletişim kurmayı ön planda tutan, tatlı dili ve şakaları ile insanlar arasında kısa sürede dostluklar edinebiliyor. Drift yapmak onun için vazgeçilmezleri arasında olan bir tutkusu. Çoğu kez polis memurlarını bezdirdiği ve sıklıkla aracını bağlattığı, bağlanan araçlarını gece yarısı ekibiyle birlikte kaçırdığı bilinmekte. Boş zamanlarında aracına karşı özel olarak ilgi gösterip, motorun mekanik parçalarını sürekli yenileyip, aracın yürür aksamını güçlendirmeyle uğraşmaktan büyük haz edinir.Her Pazar günleri evinin bahçesinde yakın dostlarıyla birlikte toplanıp barbekü yapmayı ihmal etmeyen, antika silahlara ve klasik otomobillere karşı son derece ilgisi olduğu bilinmekte.

ÖZ GEÇMİŞ

Giuseppe Borelli: 1984 yılı, İtalya'nın '' Palermo '' kentin'de, Bürokrat bir ailenin tek çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Giuseppe, ailesinin ona küçük yaşlardan itibaren ileri düzeyde  eğitim olanağı vermesi sebebiyle, okul yaşantısında son derece başarılı bir öğrenim dönemi geçirmiş  olup, bir çok başarı belgesi kazanmıştır. 20 yaşına bastığında, mekanik ve otomotiv yönde yetenekli olduğunu düşünerek ( Politecnico Di Torino Universitesi Otomotiv Mühendisliği ), bölümünü kazanmış ve dört yıl içerisinde öğrenimini sürdürürken, alesinin desteği yanı sıra boş durmayıp, kendisine sürekli daha fazla bilgi ve tecrübe edinmek amacıyla çeşitli yerlerde çalışmış ve dört yıl sonunda mühendislik diplomasını eline almıştır. 24 yaşına geldiği sırada kendi ayakları üzerinde durarak aile yaşantısından ayrılarak çeşitli kariyer ilanları vererek karşısına çıkan iş fırsatını değerlendirmiş olup çeşitli şehirlerde bulunan farklı işletme şirketleri'nde iş hayatına ilk adımını atmıştır. Çalışma ortamında göstermiş olduğu zeki ve kıvrak aklı sayesinde şirket içerisinde bir çok kariyerini etkileyecek yararlı işlere imza atmış ve kısa dönem içerisinde kendisini farklı kılarak iş yerinde kariyerini başarılı yerlere taşıyarak adım atmıştır. Burada kariyerini devam ettirdiği sıralarda, o dönemin sayılı  otomotiv sanayi firmasında asıl hedefi olan iş imkanını bulmuş ve çeşitli referanslar aracılığı ile istediği işte çalışmaya olanak sağlamıştır. Burada uzun bir dönem kariyerini sürdürürken şirket yetkilisinin ani ölümü üzerine şirket hisselerinin dağıtılması, şirketin başının boş kalması ve gelir sağlayamaması sebeplerden dolayı kapatılması durumunda işten ayrılmıştır. Sonraları iş hayatı'nın bozulmasıyla birlikte kendisine ait küçük bir tamirhane işletmeye başlamış, ilerleyen zamanlarda dostları ile birlikte  yasa dışı yarış düzenleme ve çeşitli sebepler doğrultusunda birkaç yıl hapis yatmıştır. Şuan için Giuseppe Borelli'nin farklı işlere adım atmak amacıyla Vice City'e yerleşip hayatının geri kalanına burada sürdüreceği bilinenler arasında.

KİŞİSEL BİLGİLERİ:

UYRUK : İtalyan
ADI:  Giuseppe
SOYADI:  BORELLİ
DOĞUM TARİHİ:  18 ARALIK 1984
DOĞUM YERİ: İTALYA '' Palermo ''
BOY: 1,86
KİLO:  84
GÖZ RENGİ:  Mavi
SAÇ RENGİ:  Sarı
DİNİ İNANÇ: Hristiyan/Katolik
MEDENİ HÂLİ: Bekar   

« Son Düzenleme: 19.12.2019 19:41 BabacaN »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 19.12.2019 19:38
Kelimeler kiyafetsiz değil kifayetsiz olacak çok güldüm çok tatlı bir tanıtım olmuş. Nice :)'li günler!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 19.12.2019 19:45
Kelimeler kiyafetsiz değil kifayetsiz olacak çok güldüm çok tatlı bir tanıtım olmuş. Nice :)'li günler!

Çoğu kişi gibi konuya direkt hazır bir şekilde kopyala yapıştır olarak yapmadığım için yazarken gözden kaçan ufak tefek şeyler olabiliyor doğal olarak, değerli yorumun için yine de teşekkürler dostum.  ;)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 19.12.2019 23:08
Keyifli roller :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 03.03.2020 00:17
K&A (Eğer konunuzu arşivden çıkartmak istiyorsanız Karakter tanıtımları bölümünden gerekli formu doldurabilirsiniz.)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok