Konu: 26.02.2020 Dominique_Webster  (Okunma sayısı 149 defa)

#0 - 26.02.2020 19:20
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dominique_Webster, forum ismini bilmiyorum
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car Ramming
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk baş polis tarafından yakalanıp ayak üstü sorguya alınıyorum, ardından kaçmaya başladığımda ise arkadaş araçla üzerime sürerek çarpıyor. Tabii haliyle hızım yavaşlıyor ve yakalanıyorum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Burada ayak üstü sorguya alınıyorum, olabilir gayet doğal birşey

Burada da çok net bir şekilde Car Ramming yaptığı görülebiliyor. Oyundaki sistemlere göre hareket etmemek gerek çarptığında kişide geçici/kalıcı hasar, hatta sonucu ölümle dahi sonuçlanabilir. Kaçış rolüde bu şekilde berbat bir hale dönüşerek son buluyor

Burada da şikayet açabilirsin diyerek çok rahat bir tavır sergiliyor, ben de açıyorum
Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 27.02.2020 17:34 Badu »

#1 - 27.02.2020 15:33

#2 - 27.02.2020 15:57
Selam,

Şuradan başlamak istiyorum "çok rahat tavır sergiliyor" demişsiniz, rolü bölmemeniz adına böyle söyledim. Genelde video kaydına alırım böyle şeyleri ama bu sefer ne yazık ki almamışım. Sizi uzun süre kovaladık zaten kovalamayı olabildiğince baltalamadan ve zevk almanızı sağlayarak devam ettirmeye çalıştık açığınızı bulduğumuzda etkisiz hale getirdik (ben araçla kovalıyordum ekip arkadaşım ise koşarak peşinizden geliyordu). Ben uzun uzun açıklama yapılacak bir konu olduğunu hatta bir kural ihlali uyguladığımı düşünmüyorum, rolün ortasında ben sizi tutuklarken araca yaslarken role uymayıp pmden sürekli soru sorduğunuz için şikayet açabilirsiniz diyorum yanlış anlamanızı da olumlu karşılıyorum çünkü kendinizi mağdur durumda sanıyorsunuz, dediğim gibi uzun bir açıklama yapmazdım normalde ama yanlış anladığınızı düşünüyorum. Bir kural hatasında bulunduğumu düşünmüyorum.

#3 - 27.02.2020 16:06
Bölgede bulunan Jennifer Fox ( @stitch ) ve Joseph McLean ( @Jeff_Brown  ) olayın tamamına şahittir.

#4 - 27.02.2020 16:07
Şahit olduğumu onaylıyor ve Dominique'nin yanında durduğumu belirtmek istiyorum.

#5 - 27.02.2020 17:33
 Memurlar yeri geldiğinde yaya olarak kaçan şüphelileri durdurmak için araçlarını kullanabilirler, tabii abartmamak şartıyla (Burada kastım sadece dengesini bozacak şiddette bir vuruş, gerekirse kapıyla, gerekirse aracın tamponuyla, gerekirse aracın başka bir bölgesiyle) . Ekran görüntülerine baktığımda takibin üç dakikadan fazla sürdüğünü görüyorum.

Herhangi bir işlem gerektirecek bir durum yok şu anlık. Bu durumun abartılması durumunda gerekli uyarı ve cezalar ihlali yapan karakterlere verilir.