Konu: [Geniş Zaman] Hei Zuanshi  (Okunma sayısı 315 defa)

#0 - 26.02.2020 14:29
Şablon ekleme gereği duymadım.

Önceden desteklediğimiz sonradan kendinden nefret ettiren birlik.

Bunu yazdıktan sonra youtube'deki tüm videolarına ekibimdeki yani ÇAPRAZ ATEŞ SONUCU vurdukları kişilerin pişkin pişkin videolarını,sslerini atıyorlar.

Birkaç örnek video;

Spoiler: GösterGizle

https://hizliresim.com/17nkN1 Gökdoğan'ın Birlik tanıtımına attığı ss.

Bunlarla sınırlı değil. Bir sürü videoları var. Kanallarındaki videolarda başka sunucularda direk emote verme ihtiyacı bile durmadan insanlara DM atıyorlar.

Bu yaptıklarına tüm herkes şahittir. Gerekenin yapılmasını istiyorum.

İsteyen herkes olumlu/olumsuz yorum atabilir.
« Son Düzenleme: 26.02.2020 15:39 Flexmanx »

#1 - 26.02.2020 14:52
Petrucci birliğinden olduğum için ve olayın mahallemizde yaşandığı için sadece bir şey söylemek istedim. İkinci attığınız video spoiler kısmındaki. Çok da çapraz ateş gibi durmuyor açıkcası. Bildiğim kadarıyla sizin adamlarınız ve hiç de çapraz ateş değil.

#2 - 26.02.2020 17:06
Petrucci birliğinden olduğum için ve olayın mahallemizde yaşandığı için sadece bir şey söylemek istedim. İkinci attığınız video spoiler kısmındaki. Çok da çapraz ateş gibi durmuyor açıkcası. Bildiğim kadarıyla sizin adamlarınız ve hiç de çapraz ateş değil.
Şikayet senin birliğine değil, benim birliğime açılmış. Birliği karalamak için, her şeyi yapıyorsunuz.

Konuya dönelim

Size 23 Şubat forumdan ileti attım ve yapılan yanlışı düzeltmek için, IC'de çözmemiz gerektiğini söyledim. Oyuna girdiğimde PM attık birbirimize ve bizimle konuşup, anlaşacağınızı söylediniz. Videolar kimseyi kışkırtmak amacıyla değil ve zaten öyle videolar yüklemekte yasak değil(videolar şahsıma ait değildir). Her neyse, size diyeceğim birkaç şey var. Petrucci's cow farm adlı videoda, Petrucci'den olan Archie'yi vuruyoruz ve araç ile kaçmaya başlıyorsunuz. Aracın içinde kişi sayısı daha çok ve hedef siz olsaydınız ilk araca ateş ederdik. Aracın içinde Petrucci adamları da var bu arada. Araç kaçmasın diye ateş ediyoruz ve hedefimiz siz değilsiniz. Birlik lideri olarak size ulaştım ve bizi yanlış tanıma diye ulaştım. Sizi kışkırtmak amaçlı bir şey yapsaydım, size yazıp sorunu çözmemiz gerektiğini söylemezdim. Videolara aldırış etmeyin ve bir birlik lideri olarak, bizi yanlış tanımayın diye size ulaştıysam benim için, en önemli konu budur. Gerçek hayatta da bu tür durumlarla karşı karşıya kalınabilir. İstemeden sıkma durumu olduğu için, size ulaştım ve IC'ye dökmenizi istedim. PM'den konuştuk ve sizde onayladınız(PM'den numaranızı bile verdiniz). Savunmam bu kadar konu kilit.

Şablon ekleme gereği duymadım.

Önceden desteklediğimiz sonradan kendinden nefret ettiren birlik.
Böyle tabirlerde hoş değildir.
« Son Düzenleme: 26.02.2020 17:13 GÖKDOĞAN »

#3 - 26.02.2020 19:31
ben seninle anlaşmak için böyle bir şey yaptım ama baktım ki; tanıtımına birliğimdeki kişileri vurduğuna dahi ssler atmışsın amacınız dmden başka bir şey değil beyler konu uzamasın yetkililer karar verir dm'ci bir birlik olduğunuzu herkes biliyor gerek videolarınızdan gerek sslerinizden gerek sunucuda yaptıklarınızdan her şey'den dmci olduğunuz belli oluyor
Savaş videolarını görüp, dm demek ayrı bir olay. Ayriyeten birliğimi bu şekilde karalayamazsın üslubuna dikkat et. Videolara bakıldığında, ilk Archie'ye ateş ediyoruz(hedefimiz siz değilsiniz, araç içerisinde Peturcci'nin adamları) ve araçla kaçmaya çalışırken, çapraz ateş sonucu düşüyorsun. Shotgun zaten saçma atan bir tüfek olduğu için, vuruldun. Konuyu yanlış anlama diye seninle ooc iletişime geçtim ama nafile.

#4 - 26.02.2020 19:42
baya çapraz. beni vurmadın ekibimde bulunan kişileri vurdun gerçekleri söylüyorum konuyu uzatmak istemezdim youtubede yorum attığınız videolardaki yorumlarıda görüyoruz. eğer yanlış vurulduysak neden konuyu uzatıp başta adamların ve sen tanıtımınıza ve youtube kanallarınıza hakkımızda video atıyorsunuz?
eğer birlik oluşum yönetimi tarafından kapanmasaydı emin ol o küçük söylediğin ÇAPRAZ vurulmadan bir sürü şey çıkartır sizi vurabilirdim
söylediğim gibi videolar sizi kışkırtmak amaçlı olsaydı sana ulaşmaya çalışmazdım petrucci ve Hei Zuanshi savaşta olan 2 birlik 2 tarafta videolar yayınlıyor o videolar siz varsınız diye değil petrucci var diye yayınlanıyor ve dm değil savaş bu

#5 - 26.02.2020 21:05
ssde sizin isminiz geçmiyor dm diyemezsiniz olayı açıkladım ve size ulaştım ben savaşın ortasında petrucci adamlarını kaçırmaya çalışıyorsunuz

#6 - 26.02.2020 21:51
ooc ulaştın sizden cevap bekledik IC cevap vermediniz uzatma eğer orada oldukları için sözde YANLIŞIKLA vurduysan neden ss'e ekliyorsun?  biz kimsenin adamını kaçırmaya çalışmıyoruz şikayete bakacak olan yetkili doğru kararı vereceğinden eminim umarım kapatılır birliğin
senin ismin sslerde yok?

#7 - 26.02.2020 23:16
SON SAVUNMA

Ben sizin farklı kişilerden bahsettiğinizi sanmıştım. Bahsettiğiniz kişileri sizin birliğinizde sanıp, size ileti atmıştım. Fakat, değillermiş.

Spoiler: GösterGizle

Önceden açtığınız birlik ise Balvenie tarafından 'Kaos yaratmak' sebebiyle kapatılmış.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=5700.60

İlk önce, bu şikayeti sizin açmaya hakkınız yok.
Matt Dark, Tej Powel ve Brendon Diaz sizin birliğinizde bulunmadığı için, bu şikayeti sizin açmaya hakkınız yoktur.
Bir şeyleri suçlarken, ilk önce kendinize bakmanızı öneririm. Birliğiniz hatalarınızdan dolayı kapanmış ve buraya gelip, benim birliğimi kin dolu cümleler yazamazsınız. İyi forumlar.
Matt Dark, Brandoz Diaz ve Tej Powel önceden sergilediği aramızda agrasif roller bulunmaktadır.
gördüğünüz üzere birliğimde bulunan Chan Tung'a ateş açmışlar.
« Son Düzenleme: 26.02.2020 23:22 GÖKDOĞAN »

#8 - 27.02.2020 07:51
Attığınız ve adamınıza ateş ettiğini iddia ettiğiniz video sizin o arkadaşın adamlarına sıktığınız günden sonra atılmış. Ek olarak birlik raporlarınızda yazılan uyarı ve Allen'in yazılı uyarısı bulunuyor. Kişilerin birliği kapatılmış olabilir ama birlik açma hakları ellerinden alınmamış ya da birliğe katılmaları yasak değil.  Yüzlerine vurmaya çalışmanız, hakkınız yok demeniz pek hoş değil. Iyi günler.

#9 - 27.02.2020 12:17
Alıntı
> Şablona göre açılmayan şikayetler değerlendirilmeden reddedilir.
Reddedildi.