Konu: PETRUCCİ  (Okunma sayısı 184 defa)

#0 - 22.02.2020 21:14
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Richard_Peturcci @feller
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Retarted RP, DM
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İsim değişikliğini yeni atmıştım ve beni yolda görüp, Çinli diye ateş açtılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Gerekli yaptırım uygulansın.

#1 - 22.02.2020 21:17
Shaolin'i ben öldürmüştüm. Sonra NC attı ve Çinli diye görüp, vurmuşlar.

#2 - 22.02.2020 21:28
@feller  açıklamayı yapar ama birlik yetkilisi olduğum için yazmak istedim. Bu şikayet ciddi mi? :D

#3 - 22.02.2020 22:11
Alıntı
Çinli diye durduk yere vurmayız, sabahta çinli bir eleman görünce yokladık.

O rolde ben de vardım ve bunu belirtmek isterim.
     O gün  mahallenizde değil farklı yerlede saklanıyordunuz. Saklandığınız yeri kaç kişi aradık ve ben buldum. BEN BULDUM.
Evet, sanırım bir arkadaşınızın evinde saklanıyordunuz ki sizin olduğunuzu dışarda kapıda duran elemanlardan ve araçlardan anladım.
Gördüğüm gibi kendi ekip arkadaşlarıma konum attım ve (Bobby, James, Tony isimli arkadaşlarım bu bölgeyi gördüler.) ( ADR: Las Colinas'a çok yakın, Ev George_Rooney'e ait.) Konumu attığımda sen de oradaydın, yanındaki arkadaşınla kovalamaca oynuyordun (Xue_Ning) bu kadar samimi olan ve aradığımız bölgede bulunman gayet sıkmamıza onay veren bir sebep. Şikayet gerektiren hiç bir sebep yok, dediğimi anlamışsınızdır umarım.

Ayrıca fiziksel bir etmen olarak çinliler diğer insanlardan farklıdır, (bkz: Göz çekikliği) bunun üzerine İsimden görüp sıkmak değil.  (mg)
« Son Düzenleme: 22.02.2020 22:46 Furkanless »

#4 - 22.02.2020 22:23
Ayrıca size ait bir elemana sordum. Çinli gördüğümüzü indirmiyoruz, iyi düşünün.  :)

#5 - 22.02.2020 22:41
Noah Sanders'in evinin önünden geçiyorduk. Bu iki Çinli arkadaşımızla karşılaştık. Bizi gördüklerinde kaçmaya başladılar ve Chan adlı arkadaş silahını eline emoteli ya da emotesiz şekilde aldı tam emin değilim fakat emotesiz olması lazım. Biz de onlara ateş açma gereksiminde bulunduk ve Jenn'in adamları olduğunu öğrendik. Savunmam bu kadardır. Shotgun'u eline aldığını Chan'ın ekran görüntüsünün sağ üstünde görebilirsiniz
bknz:

#6 - 23.02.2020 12:14
Kesin emin olmadığınız kimseye birlik savaşı adı altında ateş edemez, yaralayamazsınız.

https://prnt.sc/r6evg3 Burada verilen cevaba ithafen Richard Petrucci ceza alacak tekrar benzeri kural ihlalinde birliğiniz de yaptırım alacak.