Konu: [13.02.2020 ] Chad_Bowman - Karşı taraftan onay gerektiren roller  (Okunma sayısı 354 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.02.2020 02:00
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Ty głupcze  Chad_Bowman

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ravenite'da bulunan kişiler
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.02.2020 - 13.02.2020 akşam saatleri

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

İHLAL: GösterGizle
Alıntı
8-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Pedofili
— Taciz / Tecavüz
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık

CEZASI: Kalıcı veya süreli olarak yasaklanma, hapis cezası.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  12.02.2020 - 13.01.2020 Akşam saatlerinde Ravenite'da iki kişi fotoğraf çekiyordu kamera ile. Sanırım sapık rolü yapıyorlar. Karakterimin fotoğrafını da çekmişler, Alyssa Creswell. Söz konusu görselde bulunan kişi alt karakterimdir. Herhangi bir taciz izni sorulmadan bu rol gerçekleştirilmiş. IC bir platformda fotoğraflar paylaşılmış. Ben bu konuda şikayetçiyim. Karakterimin bu tarz rollerde sergilenmesini istemiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Rolün iptalini talep ediyorum. Ve görsellerin kalkmasını istiyorum.

#1 - 13.02.2020 15:34
Ben herhangi bir kişisel bilgi içeren ss atmıyorum oraya. Bu siteye bakan kişi senin IC karakterin olduğunu anlamaz, anlayamaz zaten rol gereği. Ben bunu yaparken senden izin almak zorunda değilim. Anonim birinin fotoğrafını atıyorum. Yani şikayet olsun diye şikayet açma birader.

#2 - 13.02.2020 16:42
Ben herhangi bir kişisel bilgi içeren ss atmıyorum oraya. Bu siteye bakan kişi senin IC karakterin olduğunu anlamaz, anlayamaz zaten rol gereği.

Öncelikle bu cümlene bir cevap yazayım. Sol tarafta barda deskte çekilen bir fotoğrav mevcut. Sağ tarafta ise bir FCR-900'ün arka kısmı ile Alyssa ayakta kaskı ile beraber gözüküyor. Ravenite tarafında takılan birisi Alyssa'yı her türlü tanır, orada vakit geçiriyor. FCR-900 kullanıyor, kask takıyor. Giyim kuşamı aynı.

bunu yaparken senden izin almak zorunda değilim. Anonim birinin fotoğrafını atıyorum. Yani şikayet olsun diye şikayet açma birader.

Alıntı
8-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Pedofili
— Taciz / Tecavüz
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık

CEZASI: Kalıcı veya süreli olarak yasaklanma, hapis cezası.

Bu sözüne karşı yukarıda belirttiğim KURAL-8'i okumanı istiyorum. Birinin fotoğrafını izinsiz çekmek tacize girer. Sen burada birini cinsel bir obje olarak görüp fotoğraflamışsın. Bu tacize girmez mi? Bunun için izin almak zorundasın. İzin almadığın için şikayet açıyorum. Karakterimin böyle bir platformda sergilenmesini istemiyorum. Şikayeti değerlendirecek yetkilinin rolü iptal etmesini ve görsellerin kaldırılmasını talep ediyorum. Sırf şikayet açmak için bu forumda vakit harcayan birisi değilim. İletilerime göz gezdirebilirsin. Kasım ayının başlarından beri bu sonucuda oynuyorum. Şikayet açtığım üçüncü kişisin sanırım. Diyeceklerim bu kadar.

#3 - 13.02.2020 20:03
Banlandı.