Konu: VCPD Şikayet.  (Okunma sayısı 239 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.02.2020 23:50
ŞİKAYET ŞABLONU

Şikayet edilen karakter ad(lar)ı (Alessandra_Rosalie @@Rose) : 
Olaya dahil olan şahit(ler):
Tarih ve saat:sste gözükmekte

İhlal edilen kural:Retarted rp NON RP
Olayı açıklayın:Bundan 4 gün önce bir kaç kişiyle bir yeri bastık ve bir adamı vurduk, kafamda kask elimde bir silah vurduk daha sonra CK etmek için dağ bir yere götürdük arkadaşım o anda bir video çekti ve VCPD de çalışan Alessandra_Rosalie adlı şahıs bu videoyu öne sürerek mobese kamerası olduğunu söyledi dağda bir mobese kamerası ne?
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar:https://hizliresim.com/17PymY
&feature=emb_logo

Diğer açıklamalar: Hapisten çıkartılmayı ve kişinin gerekli cezayı almasını arz ediyorum.
« Son Düzenleme: 12.02.2020 01:25 Badu »

#1 - 12.02.2020 00:20
Olayın üzerinden tamı tamına 6 gün geçmiş, aranma kayıtları 1 gün önce açılmış. Vurduğunuz kişi sayısı 1 değil 3 kişi. CK ettiğiniz kişi hakkında hiçbir bilgimiz yok. "Mobese" diye saçma bir kelime tarafınıza IC yollar ile sunmadım. Bir kask taktınız diye olayın akışını değiştirebileceğinizi sanmayın, tespit edilen araçlar, plakalar, kıyafet, vücut eşleşmesi vs. bunlar boşuna yok. Koskoca departman suçlu bir kişiyi "Motorsiklet Kaskı" taktı diye elinden kaçıracak değil. Şehirde fink atın, tutuklanınca VCPD şikayetlerine gelin, hayat güzel. Ayrıca size hiçbir şekilde IC yollar aracılığı ile bu videoyu önünüze sunmadım, role iki kişi dahil sahte söylemlerde bulunmayın. Daha fazla savunma yapmayacağım, iyi geceler.

Spoiler: GösterGizle
DM birliği olduğunuzu kendiniz de kanıtlamışsınız, videoyu atarak yardımcı olduğunuz için teşekkürler, benim bir şeyi kanıtlamama gerek kalmadı.
« Son Düzenleme: 12.02.2020 00:28 Rose »

#2 - 12.02.2020 01:07
Olayın üzerinden tamı tamına 6 gün geçmiş, aranma kayıtları 1 gün önce açılmış. Vurduğunuz kişi sayısı 1 değil 3 kişi. CK ettiğiniz kişi hakkında hiçbir bilgimiz yok. "Mobese" diye saçma bir kelime tarafınıza IC yollar ile sunmadım. Bir kask taktınız diye olayın akışını değiştirebileceğinizi sanmayın, tespit edilen araçlar, plakalar, kıyafet, vücut eşleşmesi vs. bunlar boşuna yok. Koskoca departman suçlu bir kişiyi "Motorsiklet Kaskı" taktı diye elinden kaçıracak değil. Şehirde fink atın, tutuklanınca VCPD şikayetlerine gelin, hayat güzel. Ayrıca size hiçbir şekilde IC yollar aracılığı ile bu videoyu önünüze sunmadım, role iki kişi dahil sahte söylemlerde bulunmayın. Daha fazla savunma yapmayacağım, iyi geceler.

Spoiler: GösterGizle
DM birliği olduğunuzu kendiniz de kanıtlamışsınız, videoyu atarak yardımcı olduğunuz için teşekkürler, benim bir şeyi kanıtlamama gerek kalmadı.

DM birliği 😁😁 hiç gülesim yoktu fazlasıyla içerlemişsin kinini bir yana bırak Rose

#3 - 12.02.2020 01:24
 Öncelikle iki tarafı da birbirlerine olan tutumları sebebiyle uyarmak istiyorum. Asıl konuya geçersek şehir içinde CCTV bulunan noktalar var. Örneğin; Market Caddesi, gişe noktaları, Rodeo, Vice Beach. Ayrıca videoda vurduğunuz kişilerden biri polis ve dashcam, bodycam dışında o bölgede zaten iki adet CCTV bulunuyor.

İkinci bir durum ise kask takmanız sizi görünmez yapmıyor. Vücudunuzun diğer kısımları açık şekilde geziyorsunuz. Burada kıyafet tarzınız, üstünüzdeki dövmeler, yaralar, vücut şekliniz gibi şeyler zaten otomatik olarak radarımıza giriyor. Diğer durumlar ise araç plakanız, bölgede bıraktığınız boş kovanlar, parmak izleri, görgü şahitleri, rolü yaptığınız mekan ve çevresindeki mekanların kamera kayıtları vb. Birini CK ettiğiniz rol hakkında zaten bir şey söylenmemiş veya işlem yapılmamış. Şehirde terör estirdiğiniz her an VCPD'nin sizi yakalama riski de aynı oranda artıyor.

Ortada cezalık bir durum gözükmüyor. İki taraf da birbirine ortak nezaket kuralları çerçevesinde yaklaşsın lütfen.