Konu: 06.02.2020 Paciano Giuliano [ DM, Non-RP ]  (Okunma sayısı 192 defa)

ONX

*
v2 Oyuncusu
#0 - 06.02.2020 20:13
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Paciano_Guiliano @ClasTera

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Constante_Feliberto @Atilla
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.02.2020 18:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

- NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  06,02,2020'de saat 18:50 civarında Constante ben ve Paciano isimli arkadaş Constante'nin evindeydik. Constante Paciano'yu CK etmek istediğinden dolayı silahını çekti. Constante Paciano nun arkasına geçti ve Paciano'nun göremiyeceği bir yere geçti silah çekme emotesi verdiği an Paciano emotesiz silah çekti ve koşarak uzaklaştı. İlk Constante'yi vurdu. Karakterim o sırada silahsız ve herhangi birşeye yeltenmemişken sebepsiz yere karakterimi de vurdu. Role dahil olan arkadaşlarla rolün iptalini istedim fakat Paciano cevap vermedi. Attığım SS'te de emote kullanmadığı ve silahsızken beni vurduğu görülebilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Rolün iptalini istiyorum.

#1 - 06.02.2020 20:18
İlk olarak şahitliğimi onaylıyorum, ikinci olarakta silahı çektim ve daha sıkmadan arkadaş silah çektiğimi nerden anladıysa doğrulur doğrulmaz kalktı ve emote vermeden silahsız bir şekilde ateş etmeye başladı, aramızdaki mesafe silah çektiğimi görmesi için arkasında gözleri felan olması lazım

#2 - 06.02.2020 22:48
Bilgisayara g3çince savunmamı yapıcam sonuçlandırnayin

#3 - 06.02.2020 23:04
Yarın bilgisayara geçip detaylı savunma yapılacak suanda telefondayım sonuçlandirılmazsa sevinirim

#4 - 07.02.2020 00:23
Kişi discord üzerinden şikayeti çekeceğini söyledi yarın çeker büyük ihtimal çekmeyeceksen yaz buraya ona göre savunma yapalım

#5 - 07.02.2020 01:18
Spam/flood yapmana gerek yok ClasTera, şikayet açıldığı zaman 24 saat süren bulunuyor. ONX şikayeti geri çektiği için şikayet geçersiz.