Konu: [24.01.2020] Lee Hall - Guzman Giuliano GBİ - NoN RP  (Okunma sayısı 254 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.01.2020 16:42
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lee Hall @TahaBey  Guzman Giuliano  @Muhammed
Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Yok
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.01.2020 16:19
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: GBİ NoN-RP
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs(lar) güvenli bölgede hiçbir şekilde İllegal rol izni onayını almadan NonRP yaptı ve araçtan beni atıp yumrukladı bende sistemsel olarak kendimi korumak için sağ tık + shift yaptım sonrasında aracı çaldılar 10 saniye sonra güvenli bölgede üzerime doğru koşup saldırdılar ve saldırmaları sonucunda can barımın bitmesi sonucunda sistemsel olarak düştüm.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A
« Son Düzenleme: 25.01.2020 12:23 BigBoss »

#1 - 24.01.2020 18:20
Kişi gbi'da saldırıyor.Bizde karşılıklı olarak saldırdık üstüne üstlük Rolde AFK atıyor onun için ayrıca şikayet açıcağım.

#2 - 24.01.2020 19:34
Kişi gbi'da saldırıyor.Bizde karşılıklı olarak saldırdık üstüne üstlük Rolde AFK atıyor onun için ayrıca şikayet açıcağım.
Emote de ilk kimin saldırdığı ve kimin düştüğü belli oluyor, Dikkatli inceleyin

#3 - 30.01.2020 23:12
https://resmim.net/f/V6HFOz.png

Bu sste de anlaşılacağı üzere siz de saldırıda bulunmuşsunuz. Bu seferlik iki tarafı da uyaracağım, durumun tekrarında(bu durumdan daha hafif bile olsa) direkt olarak işlem uygulanacak. Güvenli bölgelerde olan rollerinize dikkat edin, kışkırtmalı, küfürlü roller dahi güvenli bölge ihlaline giriyor.