Konu: [28.01.20209] Bernardo_Calogero  (Okunma sayısı 322 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.01.2020 14:19
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bernardo_Calogero @Justice
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Lucas_Cartelli
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:28/01/2020, 21.00 - 22.00 arası

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:OOC küfür, IC olayı ooc yansıtmak.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Oyuna girdim, birliğim ile rol yaptığım bölgede iki kişinin arka tarafta araçlarımızdan bir tanesini çalmaya çalıştığını gördüm. İki kişi olduklarından dolayı silahımı çekerek onları korkutmak istedim. Kişi IC yaşanan bir olayı OOC'den çözmeye çalışarak pm attı. Buna cevap vermedim rolüme devam ettim. Ayrıca sslerde de görüldüğü gibi pmden açık bir şekilde küfür ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://www.upload.ee/image/11048289/sa-mp-709.png
Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 29.01.2020 16:04
@Justice, savunmanızı bekliyorum.

#2 - 29.01.2020 16:34
Savunmalık bir şey yok bu sefer hatalı durumdayım ama algıyı değiştirmeye çalışma lütfen. Cevap vermemezlik yapmadın IC olarak orada bekleyen ve bizi oradan götüren kişiye PM'den şöyle şikayet açacağım böyle şikayet açacağım dedin ve o da cevabını verdi. İlk önce mix ile suçladın mix ile suçlayamayacağını anladığında da galiba bu basit "amk" kelimesinden dolayı şikayet açmışsın bir şeyi çözmeye çalıştığım da yok, var da ben mi göremedim yoksa? IC söylediğim şeyin aynısını söylemişim PM olarak da. Zaten suratlarımız da kapalıydı IC bir şekilde hiç bir sorun olmazdı. OOC küfür, IC olayı ooc yansıtmak. Bunu da tamamen yalanlıyorum sadece *Amk* cümlesi kullandığım suçlamayı kabul ediyorum.

#3 - 29.01.2020 17:02
Ben kimseye pm atmadım, yanımda bulunanlardan birisi pm attıysa bunu bilemem. Şikayetin konusunu çarptırmaya gerek yok. SS'te her şey açıkca ortada. Arkadaşta savunma yaptığına göre sonuçlandırılabilir.

#4 - 29.01.2020 18:23
@Justice, "IC söylediğim şeyin aynısını söylemişim PM olarak da." IC olarak söylemişsiniz, bunu daha sonrasında OOC'e taşımamanız gerekirdi. Mixing ve Ortak Nezaket kuralları kapsamında işlem göreceksiniz.