Konu: [27.01.2019] Michael_Kray DM.  (Okunma sayısı 374 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.01.2020 13:29
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @@Hypnotic - Michael_Kray.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27/01/2020- 23:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
SPOILER: GÖSTER

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 27/01/2020 tarihi, saat 23:55 civarında Vice Sahili [Fener] yakınlarında...
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://cdn.discordapp.com/attachments/550316452729716766/671475586799239220/sa-mp-007.png

KANITLAR: GÖSTER

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın, SS'de görüldüğü gibi alanın GB olduğu halde agresif/silahlı rol sergiliyor.  Üstüne üstlük ortada bir roleplay olmadı halde sıkıyor. Cezalandırılmasını arz ederim.
« Son Düzenleme: 28.01.2020 14:19 eyeser6 »

#1 - 28.01.2020 17:20
Rolünüz doğrultusunda, legal bölgede kendi aranızda illegal kumar çevirerek rol gereği bir nevi o role giriş sağlamışsınız. Çok abartı olmadığı sürece, itip-kalkma gibisinden rolleri yapabilirdiniz. Aranızda zaten illegal bir durum başlatılmış. Michael Kray karakterinin de savunmasını bekliyorum. Bu konu kilitlendiğinde siz de ceza alabilirsiniz, savunmalarınızı kısa süre içerisinde yapın lütfen.
« Son Düzenleme: 28.01.2020 20:44 Democrituss »

#2 - 28.01.2020 19:26
Bu rolü uzun uzadıya gidişatından beri @Democrituss admine anlattık ve o zamanda DM DM diye konuştunuz ancak ortada bir DM yok size onlarca kere ya bu durumda ya GBİ izni ya da FEAR RP yapmanız gerektiğini de söyledim ancak hiçbir emoteye uymadınız NON-RP'ler yapıp kaçmalara başladınız vesaire ve IC dolandırıcılık yaptınız aktif rolde /q çektiniz bu yüzden burada savunmamı yapmaya gerek dahi yok ekran fotoğrafında da herhangi bir DM ile ilgili bir durum söz konusu dahi değil ki zaten @Democrituss admin rolün gidişatında GBİ de benimle illegal kumar rolüne girerek illegalliği başlattığınızı belirtmişti kendiside rolün gidişatında GBİ iznini vermişti zaten. DM yaptığımı düşünmüyorum.
Arz ederim.

#3 - 29.01.2020 20:50
Rolünüz doğrultusunda, legal bölgede kendi aranızda illegal kumar çevirerek rol gereği bir nevi o role giriş sağlamışsınız. Çok abartı olmadığı sürece, itip-kalkma gibisinden rolleri yapabilirdiniz.

Fakat bu duruma rağmen UZİ ile güvenli bölgede birisine ateş etmişsiniz, güvenli bölge olayını görmezden gelsem bile, ki gelmeyeceğim. DM yaptığınızı net şekilde görebiliyorum, ek olarak sste de herhangi bir emote gözükmüyor, @eyeser6 oyuna giriş sağladığı gibi ateş etmişsiniz. Kendisi zaten rolde /q attığından cezalandırıldı, bunun dışında bir işlem uygulamayacağım. Eğer @Hypnotic rol hakkında başka söylemek istediğiniz bir şey bulunmuyorsa DM'den uygulayacağım. Karakterinizin IC hatası yüzünden ateş etmeniz pek mantıklı değil, üzgünüm.

#4 - 30.01.2020 00:39
Orada uzi ile ateş ettim ancak bu yanlışlıkla olan bir durumdu kişi yaralanmadı zaten yumruk atacakken üzerimde silah olduğu için anlık olarak elime geldi daha sonra hemen zaten geri bıraktım silahımı GBİ'de illegal rol bile olsa ateş etmemem gerektiğinin farkındayım bu yüzden arkadaştan da özür dilerim admin bey. @Democrituss

#5 - 31.01.2020 18:36
Sizi uyardıktan sonra böyle bir role giriştiğiniz için cezalandırılacaksınız Michael Kray. Lütfen oyun kurallarını inceleyip, anladığınızdan emin olduktan sonra sunucuya giriş yapın.