Konu: www.DesimoneRestaurant.com  (Okunma sayısı 103 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.01.2020 02:27



TARİHÇE
DeSimone Restaurant'ın temelleri 2010 yılında Frankie DeSimone tarafından San Francisco, Kuzey California'da atıldı.Yöresel İtalyan kültürüne ait yemeklerle çoğu İtalyan uyruklu insanların uğrak noktası olmakla beraber, bir süre sonra farklı etnik kökenlere sahip vatandaşlarında ilgisini çekti.
Restaurantın kuruculuğunu yapan ve Executive Chef olan Tony Cordizelli her zaman titizliğe ve lezzete önem verdi.Fakat restaurantının yerel olmasını değil daha fazlasını istiyordu.Bu yüzden 2006 yılında San Francisco'da olup başka bir İtalyan Restaurantında çalışan kardeşi Executive Sous Chef Antonio Bruno'yu şef kadrosuna kattı. Antonio&Tony eşsiz İtalyan lezzetleriyle San Francisco'da tüm şehire adeta sanat yapıyordu.2013 yılında Amerika Lezzet Kategorilendirme Kuruluşu tarafından DeSimone Restaurant'a üçüncü yıldız,2015 yılında dördüncü yıldız verildi.2019 yılında restaurant ikinci şubesini Vice'da açtı.



ŞEFLERİMİZ
Yemek yapmaya ilgisi aile evinde başladı ve şimdi lisanslı bir şef oldu.Bu zorlu süreçte bir çok zorlukla karşılaştı ama ellerinin lezzeti hiç bozulmadı.2002 yılına kadar restaurant şefliği yapmadı fakat 2010'a kadar bir çok ünlü şefin yanında bulunarak değişik kültürlerin yemeklerini tanıyıp, öğrendi.İtalyan Mutfağı konusunda profesyonel bir şef,Fransız ve Çin mutfağına da hakim.2010'da DeSimone Restaurant'ı kurduğundan bu yana mutfakta ve mali işlerde patron o oldu.Ün,para ve şöhret onu mutfağından ayırmadı.Vice'da yeni açtığı restaurantta işlerin başında bulunmakta.

Executive Chef / Tony Shelby


Mönü: GösterGizle
Mönü

_ Çorbalar(50$)
Minestrone, Domates Çorbası, Kabak Çorbası, Kremalı Mantar Çorbası, Kremalı Tavuk Çorbası

_ Ara sıcaklar ve Ara Soğuklar(50$)
Carpaccio, Patates Kroket, Kalamar Tava, Karides Kokteyl, Karides Tava, Ançuez ve Zeytin eğmesiyle birlikte.

_ Ana Yemekler(150$)
Penne Arrabiatta, Alfredo Fettucine, Spagetti Napoliten, Lazanya, Linguini İtaliana, Kaburga Steak, Antrikot, Biftek, Kuzu ve Dana Pirzola, İncik Steak, Levrek, Somon, Fajita, Acılı Dana.

_ Tatlılar(100$)
Tiramisu, Triliçe, Yaş Pasta, Çikolatalı Pasta, Mozaik Pasta, Orman Meyveli Pasta, Elmalı Tart.

_ Alkollü İçecekler&Kokteyller(100$-300$)
Malibu, Brendi, Viski Çeşitleri, Şarap Çeşitleri, Bira Çeşitleri, Votka Çeşitleri, Uzo, Punch Çeşitleri, Black Russian, Mojito, Margarita, Martini, Sangria, Pina Colada, Sex On The Beach, Crusta, Julep, Pousse Cafe, Alabama Slamer, Alexander, Americano, İtaliano, Bacardi, Bahama Mama, Barracuda, Bay Breeze, Bellini, Beetwen The Seeth, Blood Mary, Blue Hawaiian, Blue Lagoon, Bramle, Brox..
*Tüm Menü Detaylandırılacak
« Son Düzenleme: 09.01.2020 02:30 Morgoth the Dark Side »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok