Konu: [ 29.12.2019 - 14:48 ] - Clara Hill  (Okunma sayısı 594 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.12.2019 17:30
Ya cevap vermiyim diyorum ama gerçekten dayanamıyorum :D

Dostum ROL İMKANI SAĞLAMIYORSUN dediğim konu şu dediğin şey.

Senle bir roldeyim sen bunu yaparsan karşılığını alırsınnn ROL senin EMOTELERİNE göre işlemez rol karşılıkla yapılır bak bu çok basit bir cümle anlamasıda okumasıda ben size yeterine rol imkanı sağladım orda şiddetle hakaretle yaklaşmaya başladınız bende rolsel kendimi savundum kalkmış bana neden emoteme uymuyorsun iyi ozaman bende sana yazaydım /me şahsın yakasından tutar ve sürüklemeye başlar. sürüklenecekmisin? realistik olarak kendini savunursun değilmi? bak bende bunu yaptım işte gayet açıklayıcı olmuştur bunuda anlamıyorsan daha diyecek bir cümlem yok.

#11 - 29.12.2019 18:40
Ya cevap vermiyim diyorum ama gerçekten dayanamıyorum :D

Dostum ROL İMKANI SAĞLAMIYORSUN dediğim konu şu dediğin şey.

Senle bir roldeyim sen bunu yaparsan karşılığını alırsınnn ROL senin EMOTELERİNE göre işlemez rol karşılıkla yapılır bak bu çok basit bir cümle anlamasıda okumasıda ben size yeterine rol imkanı sağladım orda şiddetle hakaretle yaklaşmaya başladınız bende rolsel kendimi savundum kalkmış bana neden emoteme uymuyorsun iyi ozaman bende sana yazaydım /me şahsın yakasından tutar ve sürüklemeye başlar. sürüklenecekmisin? realistik olarak kendini savunursun değilmi? bak bende bunu yaptım işte gayet açıklayıcı olmuştur bunuda anlamıyorsan daha diyecek bir cümlem yok.

Bu bir oyun. "Roleplay" deniyor adına da bilmiyorsan hatırlatmak istedim. Şunu da hatırlatmak isterim. Bu oyun modunda adına emote denen birkaç kural bulunuyor. Emote vermeden birine saldırıyorsun. Bu bir ihlal değil mi? Orada şunu yapabilirdin. /me kendini ittiren adama saldırmaya başlar. Bu bir ihlal değil. Ama sen kafana göre birine saldıramazsın. Karakterinin eylemini belirtmen gerekiyor. Senin mantığın şu; biri beni rolde ittirdi emote vermeden silah çekip kafasına sıkabilirim. Bu yanlış.

#12 - 29.12.2019 21:09
Öncelikle burada akaWarfare'leri destekliyorum.

Çünkü siz bir kadınsınız erkek karaktere sahib değilsiniz, kız karakter olmanıza rağmen 3 mobstere kafa tutuyorsunuz bu Non-RP'dir.

#13 - 29.12.2019 21:21
3 kişi değil yanlız 2 kişi artı biriyle dm'ye giriştik kız karakter oynuyoruz diye masum ezik rolu yapmak saçmalık bilip bilmeden rol değerlendirmesi yapmayın yapıcaksanızda bence diye ekleyin başına.

kız karakterle mafya rolune bile girebiliyorken gelmiş sen kız karaktersin diyorsun şaka gibi ya :D

#14 - 29.12.2019 22:05
3 kişi değil yanlız 2 kişi artı biriyle dm'ye giriştik kız karakter oynuyoruz diye masum ezik rolu yapmak saçmalık bilip bilmeden rol değerlendirmesi yapmayın yapıcaksanızda bence diye ekleyin başına.

kız karakterle mafya rolune bile girebiliyorken gelmiş sen kız karaktersin diyorsun şaka gibi ya :D

Olayları yanlış tarafa çekiyorsun. Burada konumuz bu değil. Orada 4 kişiyiz. 4 kişiye hesap soruyorsun seni terslemelerine rağmen. Bir bayanı canlandırıyorsun. Mrs Smith değilsin ya? Senle dm ye girişmedim. Bir fiske dahi vurmadım yaptığın hatadan dolayı. Sen orada emote vermeden bana saldırmaya başladın. Asıl konu bu.

#15 - 30.12.2019 13:12
Dostum bir şeyi 35 keremi tekrarlıcam hayır tekrarlamasam haklı çıkıcaksın 4 kişiyiz diyorsun senle role girdik diğer arkadaşında agresif rol sergiledi sözlü bir şekilde diğerleri Santo IC tanıyorum diğeride ayırdı sadece hayla kalmışsın 4 kişiyiz diyorsun IC SİZİ BEN TANIMIYORUMM nerden bile bilirim bir şeyi 100 kere söyleme bana farklı yere çekiyorsun falan aynı konu içinde doğruları konuşuyorum sürekli kıvırıp durmayın olayı yemin ederim sıkıldım sizle falan uğşaramicam bilader neyse şikayet sonuçlansın ya plak gibi aynı şeyleri diyip duruyorsunuz kanser ya.

Ayrıyeten madem 4 kişisiniz neden kimse bana vurmadı biladerim ozaman orda /B böleceğinize yere düşürseydiniz /do yazıp sürekli rp diye belirtmeyi biliyorsunuz gelip rol baltalıyorsunuz ayrıyeten istersem piskopat rolu yapar seni o şekilde IC karakterini döverim istersem masum rolu yapar yoluma devam ederim bu seni zerre kadar ilgilendirmez yaptığım rolleri sorgulama işine bak.
« Son Düzenleme: 30.12.2019 13:14 tahaalbayrak1 »

#16 - 30.12.2019 13:18
Savunmaktan daha çok ikili tartışmaya girildiği için kilit, sonuç @cherry wine tarafından verilecektir.

#17 - 30.12.2019 23:22
Clara Hill, savunmasında /b'den ağlıyorsunuz kardeşim yazdığı için forum uyarı puanı eklendi. İkili tartışmalara girmemeye çalışın, oyun/forum kurallarını inceleyin. Okuyup, anladığınızdan emin olduktan sonra tekrar sunucuya girin.

Bunlar dışında Clara Hill, Fear-RP yapmadığınız ve kişilere saldırdığınız için Fear-RP ihlalinden ceza alacaksınız.