Hirakawa Restoran, Yıllardır süregelen Japon yemek kültürüyle özdeşleşmiş bir mekan. Japon mutfağının en özel ve geleneksel lezzetlerini bulmak mümkün. Bazı günler dünya mutfaklarından lezzetlerde sunmaktadır. Restoranın açılması 2017 şubat aylarında planlanıp, bütün düzenlemeleri ile birlikte 2018'in Nisan aylarında faaliyete geçmiştir.
Hirakawa'nın istekleri üzerine tasarlanmış ve mutfak&restoran şefi olarak Kaagen Yamazaki görevlendirilmiştir. Kaagen Yamazaki'nın deneyimi ve üstün aşçı kadrosu restoranın pek çok yönde zirveyi yakalamasını sağlamıştır.
Vice Şehrine gelindiğinde görülmesi gereken yerlerden biri pek çok organizasyona ve davetlere de ev sahipliği yapan bir mekandır. Rodeo'da nazik ve şık bir biçimde yükselen binada bulunan bu restoran şehrin gastronomi merkezi olarak ön plana çıkıyor.
Staff
 | _ | Kaagen Yamazaki(Executive Chef, F&B Manager, Restaurant Manager) Kaagen Yamazaki, Hirakawa Restoranın ilk günden beri Executive Chef'i olarak görev yapmaktadır, eğitimini Fransa'da ki ünlü aşçılık okulu olan Le Cordon Blue'da yapmıştır. Ardından pek çok Michelin yıldızlı şef ve restoran ile çalışmalar yapmıştır.
Yiyecek&İçecek sektörünün nabzını iyi bilen, teorik ve pratik pek çok eğitim almış donanımlı bir şef olarak adını Gastronomi camiasına yazdırmıştır. Şuan "Japon Mutfağı Hakkında 1-2" adınıda iki kitap yayınlamış ve pek çok üniversitede eğitimler vermiştir.
Gastronomi anlamında pek çok ilke imza atan şef hünerlerini son senelerde Hirakawa Restoran'da gösteriyor, pek çok yemek yazarı ve gurmenin bu restoranı sık sık tercih ettiği, hakkında pek çok yazılar yazdığı biliniyor.
Mutfakta işinde uzman bir ekip, restoranın garantörüdür. Kaagen Yamazaki
|
*Tüm ekip eklenecek.