NEDEN VICE CITY?Ufak adımlar yeni başlangıçlara sebep olabilir
Çoğu insan için yeni başlangıçlar korkutucu olabilir özellikle günümüz şartlarında. İnsanlar ailelerini taşıyamıyorlar ya da ailelerine olan bağlılıkları mevcut düzenlerini bozma konusunda onları geri plana atıyor ve farklı şeyler düşündürüyor. Benim gibi ailenizden erkenden kopmuş ve yeni maceralar arayan birisi olduğunuzu düşünüyorsanız aslında pek zor bir girişim değil. İki gün önce girdiğim yirmi üç yaşımla birlikte artık hayatımın her anını tamamen akışına bırakmayı tercih etmiş birisi olarak yeni deneyimler elde etmenin en uygun yolunun şehrinizi değiştirmekten geçtiğini düşünüyorum.
Düşünsenize, tamamen farklı bir şehir.. yeni insanlar, yeni tabelalar, yeni cadde ve sokak isimleri. Geçmişinizden tamamen arınmış bir şekilde ne isterseniz o olabileceğiniz bir dünya. Bu düşünce beni her zaman heyecanlandırdı ve lise eğitimimden sonra Fierro'da bir süre ufak işler yaptıktan sonra Vice şehrine geçmeye karar verdim. Şimdi ne mi yapıyorum? Kendime yeni bir kader, yeni bir rol çiziyor ve çevremi yeni arkadaşlıklarla dolduruyorum.