Konu: [09.12.2019 - Teodorico_Vargas] Rolden Kaçmak - Aktif Rolde /q  (Okunma sayısı 167 defa)

h4x

*
v2 Oyuncusu
#0 - 09.12.2019 21:09
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Teodorico Vargas aka @bangbang
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Caton Velasco
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Rolden Kaçmak - Aktif Rolde /q
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayette bahsi geçen oyuncu bir kaç gün önce mahallemde sırf ''mavi bandana'' takıyorum sebebiyle beni silahla öldürmeye çalışmıştı. Bu sebepten dolayı DM'den şikayet açacaktım fakat pek uğraşmak istemedim ve bunu kendi birliğinin yetkilisine bildirip kişileri uyardım. Bunun sonrasında bugün belirrtiğim saatte birliğimin Sureno'su(OG) Caton'la beraber Teodorico karakterini gördük ve uzaktan takibe aldık gittiğigüzergahlardan anlaşıldığı üzere mahallesine gidiyordu bunu IC anladık ve gitmesini bekledik. Gittiğinde hemen bizde gidip ona sıkmak için emote verdik fakat Teodorico bu emoteu gördüğü anda hemen oyundan çıkış gerçekleştirdi. Böylesine hareketler rol yapma zevkimizi kaçırıyor ilk sebepten dolayı konuyu uzatmak istemedik fakat bu yapılan tamamen acemice ve Vice topluluğu seviyesine yetmeyecek bir hareket.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Pek gerek duymuyorum bir daha bana karşı ve başkalarına karşı yapılmasın. Tek temennim bu.

#1 - 09.12.2019 21:54
Düşman birlik olmanız sebebiyle size bir saldırı gerçekleştirdik, sonrasında sizde karşılık verdiniz. Burda DM ile alakalı bir durum söz konusu değil.

Şikayet konusuna gelelim ; Ben sizi görmedim, oyundan çıkmak üzere mahalleye gitmiştim ve mahalleye vardığım an /q attım. İstediğiniz zaman rolü tekrarlarız. Kasıtlı olmayan bir durumdan dolayı ceza almak istemem.

Yetkili arkadaşların adaletine ve sizin anlayışınıza güveniyorum

h4x

*
v2 Oyuncusu
#2 - 09.12.2019 22:04
Düşman birlik olmamızın sebebini Pacho Ramos (birlik yetkiliniz) güneyli yani mavililer olduğumuz için olduğunu söyledi.

#3 - 09.12.2019 23:33
Görmediniz mi? Gözünüzün önünde araçla geldik durduk ve daha sonrasında ben emoteyi verince direkt olarak /q attınız.

#4 - 10.12.2019 01:14
Teodorico_Vargas oyuna girdiği zaman rol tekrarlanacak. Eğer rol tekrarlanmaz ise Teodorico_Vargas aktif rolden kaçmak nedeniyle ceza alacak.  Bana PM göndermeyi unutmayın. @h4x