Konu: Support Ekibi Başvuruları [AKTİF]  (Okunma sayısı 659 defa)

#0 - 02.01.2020 02:50
Support Görevi & Sorumluluklar

Support olarak yetkili alacak oyunculardan öncelikli beklenti, diğer oyuncular ile yönetim arasında köprü oluşturarak, oyunculara daha yakın bir konum ve tavır ile sorunları çözmeye yardımcı olmaktır. Oyunculara /soru kanalı aracılığı ile yardımcı olabilir, forumdaki birçok konuda onlara destek sağlayabilir ve çeşitli sorunları yönetim üyelerine iletebilirsiniz. Oyunculara yardımcı olmak için de bir Support mevkisindeki kişinin sunucuyla ilgili birçok alanda bilgi sahibi olması gerekir. Oyunculara rahatça bilgi aktarmak için öncelikle sizin sunucu üzerindeki sistemleri, kuralları, işleyişi net şekilde  biliyor olmanız gerekmekte. Bu yüzden de Support Başvurusunu genelde oyundaki karakter seviyesi / forumdaki aktifliği ve mesaj sayısı yüksek kişilerden seçmeye özen gösteriyoruz.

Görev olarak oyunda ve forumda günlük olarak ortalama üstü bir aktiflik sağlayıp, oyunculara yardımcı olmaktan hoşlanan Vice Roleplay Platformu üyelerinden seçimler yapıyoruz. Aynı zamanda Support Ekibimiz, gelecekteki Yönetim ekibimizi de şekillendirecek üyelerden oluşmaktadır. Vice Roleplay politikası gereği, admin ekibine yapılan alımların neredeyse tamamı support rütbesinden geçmektedir. Bu sayede sunucu yönetimine dahil ettiğimiz yönetici / admin sıfatındaki kişileri hem oyuncumuz olarak tanıyor oluyoruz, hem de onlar supportluk görevi yaparken sunucuyla ilgili birçok fikre sahip oluyorlar.
Temel olarak 4 Support seviyesi bulunur. Tecrübe ve yapılan göreve göre her birinin yetkileri ufak tefek değişiklik gösterirken, zamanla seviyeniz de artış gösterir. Bu tanımlara uygun bir aday olduğunuzu düşünüyorsanız aşağıdaki formu doldurarak @Vice Roleplay kullanıcısına mesaj atabilirsiniz.

Temel Kriterler;
  • En az 6 oyun seviyesi.
  • En az 30 forum mesajı.   
  • Düzgün Türkçe kullanımı. (Noktalama işaretleri, büyük küçük harfe özen gösterme)   
  • Platform genelinde sorunsuz bir oyuncu profili. (Toxiclikten, şikayetlerden uzak)  
  • Kısmen sorumluluk bilincine sahip olma, görevleri yerine getirebilme potansiyeli taşıma.   
  • Takım çalışmasına yatkın olma, görev bilinciyle verilen sorumluluğu üstlenebilme.
  • Daha önce Probation gibi yerlere eklenmemek, yüz kızartıcı suçlardan yasaklama taşımamak

Başvurunuz yalnızca Vice Roleplay Üst Yönetimi(2 kişi) tarafından görülebilir ve hiçbir şekilde 3. şahıslarla paylaşılmaz, gelecekte kullanılması da yasaktır. Bu nedenle açık ve doğru bir şekilde soruları doldurmanız önemlidir.

Support Ekibi Başvuru Formu
Ad ve Soyad:
SAMP Geçmişi(yıl):
Oynadığınız tüm SAMP sunucuları:
Geçmiş tüm karakterleriniz:
Geçmişte kullandığınız tüm Nickleriniz:
Mail Adresi:
Discord Adresi:
Vice Roleplay'i ne zamandır biliyorsunuz ve oynuyorsunuz:
Kullanabildiğiniz yetkin programlar/becerileriniz(photoshop-grafik, skin modelle, map, developerlık vb.), :
Eğitim Durumu:
Günlük Aktiflik Süreniz:
Vice Roleplay'da geçmişten bugüne sahip olduğunuz karakterler:
Şu an sunucu üzerinde yaptığınız rol / gelecekteki rol planınız:
Sunucu üzerinde şimdiye kadar aldığınız görevler / Katıldığınız etkinlikler/ Sorumluluklar:
Kendinizi kısaca tanımlayınız:
SAMP üzerinde hoşlandığınız roller / genel oyuncu profiliniz:
Sorunlu olduğunuz kişiler var mı?(isim verebilirsiniz):
Geçmişte sorun yaşadığınız sunucular/topluluklar:
Neden Support olarak başvuruyorsunuz?:
Size Yönetim Ekibinde referans olabilecek isimler(Supportlar dahil):
Bu göreve kabul edilirseniz gönüllü bir şekilde başvurduğunuzun bilincinde misiniz?:
Yönetim Kurallarını ihlal ettiğiniz durumlarda ekipten çıkartılabileceğinizi kabul ediyor musunuz:
Görev almanız halinde, sahip olduğunuz yetkileri kötüye kullanmamayı kabul ediyor musunuz:
Sorumluluk verilmesi halinde, yönetimin size verdiği görevi kabul ediyor musunuz:

Eklemek İstedikleriniz:

Başvurumu onaylıyorum.

Kod: [Seç]
[size=12pt][b][color=black]Support Ekibi Başvuru Formu[/color][/b][/size]
[b]Ad ve Soyad:[/b]
[b]Yaş[/b]:
[b]Bulunduğu İl[/b]:
[b]SAMP Geçmişi(yıl)[/b]:
[b]Oynadığınız tüm SAMP sunucuları[/b]:
[b]Geçmiş tüm karakterleriniz[/b]:
[b]Geçmişte kullandığınız tüm Nickleriniz[/b]:
[b]Mail Adresi[/b]:
[b]Discord Adresi[/b]:
[b]Vice Roleplay'i ne zamandır biliyorsunuz ve oynuyorsunuz[/b]:
[b]Kullanabildiğiniz yetkin programlar/becerileriniz(photoshop-grafik, skin modelle, map, developerlık vb.)[/b], :
[b]Eğitim Durumu[/b]:
[b]Günlük Aktiflik Süreniz[/b]:
[b]Vice Roleplay'da geçmişten bugüne sahip olduğunuz karakterler[/b]:
[b]Şu an sunucu üzerinde yaptığınız rol / gelecekteki rol planınız[/b]:
[b]Sunucu üzerinde şimdiye kadar aldığınız görevler / Katıldığınız etkinlikler/ Sorumluluklar: [/b]
[b]Kendinizi kısaca tanımlayınız[/b]:
[b]SAMP üzerinde hoşlandığınız roller / genel oyuncu profiliniz[/b]:
[b]Sorunlu olduğunuz kişiler var mı?(isim verebilirsiniz)[/b]:
[b]Geçmişte sorun yaşadığınız sunucular/topluluklar[/b]:
[b]Neden Support olarak başvuruyorsunuz[/b]?:
[b]Size Yönetim Ekibinde referans olabilecek isimler(Supportlar dahil):[/b]
[b]Bu göreve kabul edilirseniz gönüllü bir şekilde başvurduğunuzun bilincinde misiniz?:[/b]
[b]Yönetim Kurallarını ihlal ettiğiniz durumlarda ekipten çıkartılabileceğinizi kabul ediyor musunuz:[/b]
[b]Görev almanız halinde, sahip olduğunuz yetkileri kötüye kullanmamayı kabul ediyor musunuz:[/b]
[b]Sorumluluk verilmesi halinde, yönetimin size verdiği görevi kabul ediyor musunuz:[/b]

[b]Eklemek İstedikleriniz:[/b]

[b]Başvurumu onaylıyorum.[/b]

@Vice Roleplay Kullanıcısına özel mesaj olarak gönderin.
« Son Düzenleme: 02.01.2020 10:21 Morgoth »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok