Konu: Kayla Montes / Kanıtsız hapis  (Okunma sayısı 394 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.12.2019 19:56
ŞİKAYET ŞABLONU

Şikayet edilen karakter ad(lar)ı(Kayla Montes @halbautomatik) : 
Olaya dahil olan şahit(ler):mhrhan
Tarih ve saat:01.12.2019 19:20

İhlal edilen kural: Platform içerisi oyuncu kimliğini en iyi koruyabileceğiniz alan şikayetler bölümüdür. Platform içerisinde, kasti yapılmamış, ufak hatalar ve kine dayalı şikayetler oluşturmanız oyuncu kimliğinizi zedeleyecektir.

Olayı açıklayın:Kişi benim aracımı tarif etmeden, renk, marka belirtmeden motoru söndür dedi, durmayıp hızlı bir şekilde yoluma devam ettim 5 10 saniye geçtikten sonra arkadan sirenlerin yandığını gördüm arabanın marka veyahut rengini belirtmediği için durmadım zaten 30 saniye falan geçmeden kişi benim yerimi kaybetti, Aradan 15 20 dakikka geçtikten sonra bir ekip beni durdurdu arabanın rengi benzediği için.(sadece renk benziyor.) sonra gerekli işlemler vs yapıldı gözaltına alındım PD'e gittikten sonra kişi ile konuştum arabamı tarif etmediğini veya rengini söylemeden motoru söndür dediğini ve dur ihtarı verilmediği için yoluma devam ettiğimi belirttim, kişinin yeterli kanıtı olmamasına rağmen bana tutuklusunuz dedi ve 240 dakikka jail atıldı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar: https://i.hizliresim.com/7Br5LY.png, https://i.hizliresim.com/gPJEG5.png

Diğer açıklamalar:Jailden çıkmayı talep ediyorum, kişinin IC, OOC bir ceza almasına gerek yoktur, teşekkürler.

#1 - 01.12.2019 19:56

#2 - 01.12.2019 20:10
Şikayetin amacını tam olarak anlayamadım, neden şikayet ettiğini de tam anlamadım ama zaten sirenleri açtığımda aracını Market'de sağa çekmiştin, PDPC'den kontrolünü yaparken birden motoru çalıştırıp kaçtın, bunun üzerine destek açıp kovalamaca başlattım. Kovalandığını zaten biliyordun, burada sadece şikayetini incelemeye gelen normal bir oyuncu bile aşağıya bırakacağım chatlog kesitlerinden bunu anlar, kimseyi çocuk yerine koymaya gerek yok. Yani sen kaçmaya başladığında megafondan şunu söylemem gerekmiyor; "Koyu mavi renkli Elegy, kenara çekip motoru kapat ve beklemede kal." Eğer arkanda ışıkları ve sirenleri açık bir polis aracı görüyorsan kenara çekmelisin, bu hiçbir zaman değişmedi. Zaten chatlog kesidinde de görebileceğin üzere anlaman için sana "Motoru kapat" ihtarı vermişim, başka bir şey söylememe de gerek yok megafondan. Seni Airport'da kaybettikten sonra telsizden eşgalini bildirdiğim bir BOLO telsizi geçtim, bunun üzerine bir ekip seni durdurmuş. Sadece aracın rengi ile ilgili değil bu, sen suçunu itiraf da ettin ve ayrıca ilk başta aracını kenara çektiğinde dış görünüşünü görmememi sağlayacak hiçbir şey yoktu, seni kolayca tanıyabilirim. Yeterli kanıtlarımı da aşağıda paylaştım, bir kanıt gerekmese de neyse ki almışım.

[18:50:17] [TELSİZ] Leonardo Brooks: 1-BECKETT-6 '20 Rodeo, KOD6 için son, 10-61 IC1 Devil Brown, yaralının sevk işlemleri için ASH ...

[18:50:17] G.

[18:51:02] Audrey Millerstone anahtarı saat yönünde çevirir ve aracın motorunu açmaya çalışır.

[18:51:06] • Elegy model aracın motoru çalıştı. (( Audrey Millerstone ))

[18:51:07] [MEGAFON] Kayla Montes: Motoru kapat.

[18:51:18] [VCPD OPERATOR] Kayla Montes bulunduğu konuma destek istiyor, çağrıya yönelin.

__

[18:52:48] [TELSİZ] Kayla Montes: 1LIMA1, bir erkek şüphelinin içerisinde bulunduğu koyu mavi renkli spor araç için BOLO, model Ele ...

[18:52:48] gy, polise direnme suçu

[18:52:54] [TELSİZ] Kayla Montes: ...aranıyor, son görüldüğü yer Airport.

#3 - 01.12.2019 20:14
Dostum tamam da sen sadece motoru söndür dedin kime veya neye söylediğin belli değil belirtseydin durabilirdim, zaten 2. durdurduklarında aracımın tarifi verilip sağ çek dendiği için durdum. Sirenleri açtığında ise senden zaten bayağı uzaklaşmıştım aramızda 5 10 saniye civarı fark vardı ve artıyordu.

#4 - 01.12.2019 20:17
Beni durdukların da senin geldiğin zaman beni düzgün kanıtın olmadan yaka paça tutuklamaya çalıştığına da anlam veremedim.

#5 - 01.12.2019 20:27
Spoiler: GösterGizle

Kanıt olarak sunulan ekran görüntüsün de her şey ortada ve siz suçunuzu itiraf etmişsiniz. Suçlu olmasanız bile böyle bir şeyi IC şekilde kabul etmiş görünüyorsunuz. Jailden çıkarılmayacaksınız.