Alıntı yapılan: Jeva - 29.11.2019 23:32Alıntı yapılan: Ali! - 29.11.2019 22:46Her şeye burnumuzu sokmamak lazım.Sunucununun özel bir durumunu işgal etmiş bulunmuyorum. Burun sokmak ile alakası yok, oyuncular için yapılmış bir istatistik ve oyunculara paylaşıyorum.Sakin ol, latife yaptım.
Alıntı yapılan: Ali! - 29.11.2019 22:46Her şeye burnumuzu sokmamak lazım.Sunucununun özel bir durumunu işgal etmiş bulunmuyorum. Burun sokmak ile alakası yok, oyuncular için yapılmış bir istatistik ve oyunculara paylaşıyorum.
Her şeye burnumuzu sokmamak lazım.
Ben 10. sıradayım da bu sıralamaya girmeye çalışırken spam yapa yapa yorum kasıyorsunuz bazen görüyorum.
Alıntı yapılan: Aureus - 30.11.2019 15:41Ben 10. sıradayım da bu sıralamaya girmeye çalışırken spam yapa yapa yorum kasıyorsunuz bazen görüyorum.bazen mi? alsjdghljasgdklsaja @Aureus
en aktif 10 üye desek?
Alıntı yapılan: Aureus - 30.11.2019 15:41Ben 10. sıradayım da bu sıralamaya girmeye çalışırken spam yapa yapa yorum kasıyorsunuz bazen görüyorum.Genel Sohbette Oluşum Tanıtımlarında AR-GE'lerde desteklerken VB. Konulara yorum yaparak spam yapmak değil. Eleştiri/yorum yapmış oluyoruz. SPAM dediğiniz şey bir konuya üst üste aynı şeyi yazmak demektir.